Solfilm til biler

Skærm for lyset med solfilm på bilruderne

Skærm for lyset med solfilm på bilruderne

Få børnene solen i øjnene, når I kører bil? Det kan du komme til livs med solfilm til biler, der gør køreoplevelsen lidt sjovere for dine passagerer – også selvom det ikke er børn, der sidder på bagsædet.

Der er mange andre fordele ved solfilm, fx at du undgår blændende lygter fra bagvedkørende biler, bilen bliver ikke så varm, når den holder stille i solen, du undgår refleksioner fra solen på ungernes dvd-skærm og ikke mindst at du skærmer for eventuelle værdier i både bagagerummet og på bagsæderne.

Hvilken solfilm skal du vælge?

Der er flere faktorer, der spiller ind, når du skal vælge, hvilken form for solfilm der skal på bilens ruder. Solfilm.dk har specialiseret sig på området, og bruger du dem til at montere din solfilm, så guider de dig naturligvis til det rette valg.

Nogle af de faktorer, der spiller ind, er:

– Skal filmen monteres indvendigt eller udvendigt? Indvendigt er klart at foretrække, hvis det er muligt, men i nogle tilfælde kan det være nødvendigt at montere filmen udvendigt.

– Har du behov for en smule skygge eller skal solfilmen for eksempel skærme for refleksioner i en skærm?

– Skal solfilmen også reducere varmen – og i så fald hvor meget?

– Hvilken farvenuance skal solfilmen have?

– Hvor meget lys skal slippe igennem?

Du kan med fordel kontakte solfilm.dk, hvis du er interesseret i professionel rådgivning og ikke mindst montering. Det er et arbejde, der er rart at få udført ordentligt første gang.

Hvor meget mindsker solfilm varmen?

Der findes en del forskellige solfilm på markedet, og nogle af dem er ret gode til at mindske varmen fra solen. Fælles for disse film er, at de ikke er produceret af metal, men derimod ved hjælp af nanoteknologi.

Enkelte solfilm reducerer varmen med op mod 62 %, så der er meget at hente ved at vælge den rigtige film.