Værktøj og vejskilte

Sikker afspærring

Når man arbejder med konstruktion eller reparationer, så kan det nogle gange være nødvendigt atskulle lave afspærring så folk ikke kommer til skade. Det kan både være som sikkerhed for dinemedarbejdere, og som sikkerhed for bilister, fodgængere og så videre. Hos Engrospriser.dk har vi etstort udvalg af forskellige afspærringer, og vi er sikre på at du også kan finde det som du har brug for.

Beskyt dine medarbejdere

Det er tit nødvendigt at lave afspærringer, så de folk der arbejder enten for kommunen eller privat, ogsom laver vejarbejde og andet arbejde ude i offentligheden, ikke kommer til skade mens de er påarbejde. Det er ligeledes en sikkerhedsforanstaltning for folk der kommer forbi arbejdspladsen. Det kanvære på gaden, eller på vejen hvis der er tale om vejarbejde. Hvis det er vejarbejde, er det ekstra vigtigtmed afspærring for at beskytte medarbejdere, da der kører biler forbi hele tiden. Her kan det væreeffektivt at bruge midlertidige markeringer eller trafikspejle som hjælp.

Stort udvalg af afspærringer

Udforsk vores store sortiment af forskellige typer og modeller af afspærring, og finde det som netop ditprojekt og arbejdsplads har brug for. Det er vigtigt for os at dine medarbejdere kan føle sig trygge påderes arbejdsplads, og derfor har vi et stort udvalg af afspærring i høj kvalitet på vores hjemmeside. Vihar smarte løsninger til alt lige fra byggepladser til festivaler, så du kan finde den afspærring som du harbrug for hos os.

Kontakt os for mere info

Det er vigtigt for os at du får den rigtige hjælp til at finde den afspærring, som du har behov for at kunnepasse godt på dine medarbejdere. Derfor står vores medarbejdere til rådighed for at hjælpe dig, ogsvare på alle de spørgsmål du måtte have om afspærring.