Campingmøbler

Sådan finder du de rigtige møbler til campingvognen

Sådan finder du de rigtige møbler til campingvognen

Hvis du lige har købt en campingvogn for første gang, så først og fremmest tillykke. Der venter dig og din familie en række gode oplevelser forude, når I tager ud og udforsker Danmark eller udlandet. Men det er selvfølgelig også svært at være nybegynder inden for et felt, som du måske slet ikke kender. I denne guide kan du finde ud af, hvilke campingmøbler det er en god ide for dig at have. Guiden er lavet i samarbejde med campingudstyr.dk, der har et stort udvalg af campingmøbler og derfor har helt styr på, hvad der vil være godt for en nybegynder at anskaffe. 

1. Campingstol

En campingstol er fuldstændig uundværlig, når du tager på campingferie. Der kan du sidde og nyde solen og hilse på de andre mennesker på pladsen. Det er en god ide at have for mange stole med, så der altid er mulighed for, at I kan invitere nogle forbi. 

2. Campingborg

Et bord, der kan klappes sammen og nemt gemmes væk i campingvognen, er også en rigtig god ide at have med på en campingferie. Det er ofte ved måltiderne, at hele familien er samlet om maden. Ellers kan I hurtigt blive spredt for alle vinde, når børnene vil på hoppeborgen og forældre i poolen. 

3. Campingskabe

Et campingskab er et lille skab, der kan klappes sammen. Det er en god mulighed for at opbevare nogle ting i forteltet, så I nemt kan få fat på dem. Det kan for eksempel være spil, legetøj til børnene eller noget køkkengrej.

4. Trappetrin

Har din nye campingvogn ikke et trappetrin, er det en god ide at have et løst med. På den måde kan I nemt komme ind og ud af campingvognen. Ellers kan det hurtigt blive et højt trin, ikke mindst for små barneben. Det er derfor en god ide med trinnet, der også kan bruges som en ekstra siddeplads.