Ringe

Ringe

Ringe

ByAagaard har mange års erfaring i ringe, og er et brand som sætter den gode kvalitet og det smukke design højest. Hos ByAagaard finder du et bredt udvalg af fingerringe til enhver lejlighed. Uanset hvilken stil du er ude efter, finder du med garanti den helt rigtige ring hos ByAagaard.

Er du til det mere klassiske er ringe i By S-kollektionen det helt rigtige valg. Ringene i By S-serien er designet af skuespillerinden Sofie Lassen-Kahlke og har et klassisk look med fine feminine detaljer med rav og diamanter som ringens fokuspunkt. I By S-serien finder du et design med rhodineret sølv og ravdetalje, en smuk ring i 14 karat guld med to blanke kugler, en smuk og enkel guldring med guldblad, smukke guldringe med store ravstykker, hvor ravstykket er smukt inkorporeret i ringen.

By S-kollektionen henvender sig typisk til kvinder med en klassisk og enkel stil. Kollektionen har en nordisk, ekstravagant og nostalgisk retro-stil, som passer godt til kvinden, som sætter pris på få men gode statement-smykker.

Til den mere moderne kvinde med en strømlinet og frisk stil er ringene i Eternity-serien et godt valg. De fås i et simpelt design i enten 14 eller 8 karat guld eller hvidguld og med en 0,03 karat brillant. Den smukke hvide brillant er ringens hovedfokus og er omgivet af et blomsterdesign. Ringene i Eternity-serien kan ombyttes til en ring med større brillant indenfor to år efter købsdatoen.

I serien Connections finder du et udvalg af helt unikke ringe, som alle har et fantasifuldt og legende formsprog. Ringene i Connections-serien henvender sig til kvinder, som holder af et moderne og elegant look, og som ikke er bange for at skille sig ud fra mængden. Ringene har et rustikt præg, men er samtidig yderst elegante og strømlinede. Fx finder du den brede sølv- eller guldring, som snor sig omkring fingeren og har en smuk 0,035 karat diamant.