Bolig

Praktiske og flotte opslagstavler

Kender du det med at modtage billeder eller postkort fra nogen, du elsker, men du ved ikke helt, hvad du skal gøre af dem? Du ønsker ikke at pakke dem væk, men ved heller ikke lige, hvor de skal hænges op? Så er en opslagstavle løsningen for dig.

Med opslagstavler i hjemmet kan du både sætte et præg på indretningen, da de er æstetiske og du selv vælger, hvad der skal hænge på dem, og samtidig kan du være praktisk orienteret, idet du på opslagstavlerne kan sætte ting på, som du skal huske, eller ting, der ikke må blive væk. Udover at sætte ting på opslagstavlerne, som du skal huske, kan du også sætte billeder af eller postkort fra nogle, du har kær. Du finder opslagstavlerne i forskellige farver, størrelser og typer, hvormed du har mulighed for at finde en opslagstavle, der passer ind i netop dit hjem.

Opslagstavler til enhver

Der findes et væld af forskellige typer opslagstavler, både i udtryk og funktionalitet. Så hvad end du er til opslagstavler i kork, eller om du er mere til opslagstavler i metal, så findes der en opslagstavle til dig. Udover de klassiske opslagstavler, finder du også bogstavtavler, hvor du kan skrive lige, hvad du har lyst til. Det kunne eventuelt være et livsmotto, du lever efter, eller et andet citat, du er vild med.

Til opslagstavlerne kan du også købe en række tilbehør, hvormed du kan skabe netop det udtryk, du gerne vil have. Det kan for eksempel være clips, magneter eller snore, som fastholder dine ting på opslagstavlen. Fælles for alle opslagstavlerne er, at det kun er fantasien, der sætter grænser for, hvordan din opslagstavle ser ud. Derfor er det bare at komme i gang med at finde netop den opslagstavle, der passer til dig og din indretning.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *