Maskiner

På udkig efter ny traktor? Find din næste pålidelige landbrugsmaskine her!

Traktoren er det moderne landbrugs svar på den trofaste arbejdshest. Traktoren trækker ploven, såmaskinen, de korntunge vogne – ja, der er stort set ikke det traktoren ikke kan. Og så er den endda stærkere og mere trofast end en hest. Den moderne teknologi har gjort en traktor til et uundværligt redskab på ethvert landbrug.

Traktorer fås i mange størrelser og udgaver. De bruges både i industrien, landbruget, privaten og det offentlige. Dette er et udtryk for hvor alsidig en maskine, en traktor er. Det er en pålidelig og robust maskine, og hvis du vælger den rette, er du sikret en stærk medhjælper de næste mange år.

Små som store opgaver løses let med en traktor ved hånden. Har du brug for en mindre traktor til havearbejde, eller har du brug for en stor traktor med frontlæsser, som kan løfte arbejdsopgaverne i din hverdag? På Prastbro.dk kan du finde en traktor til ethvert behov.

Frontlæssere, mejetærskere og landbrugsvogne – med mere!

Prastbro.dk er en landsdækkende kæde, så der er aldrig langt til nærmeste forhandler. Du kan til hver en tid kontakte din forhandler og få kyndig vejledning i forbindelse med dit valg af maskine. Således kan du også få hjælp til at vælge mellem det store udvalg af pålidelige mærker, der forhandles: Rolmako, Landini, Laverda, Ortolan og flere.

På hjemmesiden forhandles desuden en lang række andre landbrugsmaskiner. Du kan både finde mejetærskere og landbrugsvogne, men også skovle og tilkoblingsudstyr til frontlæsseren. Hvad end du har brug for, kan du finde det her!

Denne forhandler står altid klar til at hjælpe gamle som nye kunder. Får du maskinelle problemer, eller har du behov for hjælp til din maskine, tilbyder Prastbro.dk til hver en tid support og hjælp via mail eller telefon.