Køkkenudstyr

Ny restaurant? Dette udstyr skal du huske

Selvom tiden måske ikke er egnet til at starte et nyt spisested op, så kan man godt begynde at forberede drømmen, så man er 100 % klar over, hvad man skal have sat i gang, til når landet lukker op igen. Det er bestemt ikke barnemad at styre en restaurant, og det heller ikke nemt at finde det rigtige udstyr. Vi giver dig her indblik i, hvad du skal huske til din opstart.

Rum til hængt kød

Hvis du virkelig har ambitioner om at skabe delikatesser udover det sædvanlige, skal du have et rum, hvor du kan lade dit saltede kød hænge og trække. Det skal være et lukket rum med kødkroge, hvor de kan få lov til at hvile i fred. Enhver god restaurant laver deres eget kød fra bunden, og din bør ikke være nogen undtagelse.

Industriventilation

Det dur ikke med en ventilation, som du har derhjemme i køkkenet. Det skal være ordentlig storkøkkenventilation, som kan håndtere store mængder af madlavning lavet på samme tid. Sådan en løsning skal tænkes ind i lokalerne fra start, så du bør som det allerførste alliere dig med eksperter på dette område, så du kan være sikker på, at det rent faktisk er muligt.

Online bookingsystem

Vi lever i 2021, og folk ringer ikke længere ind for at bestille bord. De går ind og booker online, og så får de en bekræftelse på deres bord et par minutter efter senest. Det skal du også have, og der findes mange forskellige systemer til dig. Brug det software, som du finder mest intuitivt, og som er til at betale.