Raunsborg

Naturlige produkter fra Raunsborg

Naturlige produkter fra Raunsborg

Raunsborg er en dansk virksomhed der består af et samarbejde mellem Plum A/S og Jim Lyngvild. 

Parterne er gået sammen om at skabe et stærkt nordisk brand der laver skånsomme og naturlige produkter til den fine, skandinaviske hud. Raunsborgs skønhedsserier tager udgangspunkt i det bedste fra naturen selv og udnytter gode urters helende egenskaber i hvert af deres produkter. 
‘Nordisk skønhed – helt enkelt’ – siger Raunsborg selv om deres serier.

Raunsborg har for nyligt udvidet deres serier og har nu også en skånsom hudplejeserie specielt til mænd. Det bliver nu altså til tre forskellige produkterserier:
Raunsborg Nordic, der er en hudplejeserie med milde dufte, Raunsborg Sensitive der er helt fri for parfume og førnævnte Raunsborg Man.

Udover naturlige plejeprodukter til ansigt, krop og hår har Raunsborg også lavet en solserie der kan anvendes af hele familien uden bekymringer.
Solcremerne indeholder selvfølgelig de obligatoriske UVA- og UVB-filtre, men har samtidig også naturlige ekstrakter af blåbær og det C-vitaminfyldte havtorn-bær der hjælper kroppens naturlige processer på vej til en god solbeskyttelse.

Den nordiske natur hører måske ikke til de mest eksotiske destinationer, men vores kølige og rå klima skaber alligevel den perfekte grobund for mange typer planter der er sunde for os. 
Selvom der er mange skønhedsbrands der i dag hævder at være både grønne, sunde og naturlige, udmærker Raunsborg sig i hvert fald ved at finde ingredienserne til deres produkter lokalt i Norden og at tage det bedste fra den lokale natur, for at hjælpe vores fine nordiske hud godt på vej i det lunefulde vejr der ofte hænger over Danmark.

Raunsborg Nordic-serien indeholder blandt andet lækre showergels og bodylotions der med deres friske dufte kan bringe lidt forår ind i badet på de kolde dage.

Rausnborg Man-serien indeholder også både face wash og face gel specielt udviklet til den nordiske, maskuline hud.