Nilens Jord

Naturlig makeup fra Nilens Jord

Naturlig makeup fra Nilens Jord

Nilens Jord er makeup med holdning, når man konfererer dem selv.

Makeup-mærket, der hurtigt blev en mærkevare efter grundlæggelsen i 1982, forhandles i mange forretninger i dag. Det er nok særligt kendt for den smukke solskinspudder i den fine krukke. Inspirationen til denne er hentet hos de gamle egypteres evne til at fremstille og udvikle makeup i smukke krukker.  

Nilens Jord er dog langt mere end solskinspudder i dag. Alle slags makeup-produkter kan fås hos Nilens Jord og det er særligt populært herhjemme, da grundlæggerne fra starten har haft et skarpt fokus på hvilke farver og nuancer de skandinaviske kvinder efterspørger.

Udover at skabe trendende makeup-nuancer, har Nilens Jord også et andet og meget vigtigt fokus der også i dag efterspørges i stor stil.

Nilens Jord var det første makeup-brand i Danmark til at lancere en serie der var fuldstændigt fri for parfumer og parabener. Det gør mærket til et yndet valg for mange der enten har sart hud eller bare går meget op i sundhed og renhed i hverdagen.

Faktisk valgte Nilens Jord allerede i 90’erne at fjerne parfume fra deres makeup-produkter – dengang som et meget stort sats. Heldigvis forstod den kvalitetsbevidste kvinde hurtigt idéen og tog den til sig, siger grundlæggerne selv.

I dag er Nilens Jord også AllergyCertified og makeup-produkterne bruges derfor også af mange parfume- og nikkelallergikere.

Som tidligere nævnt kan alle slags makeup-produkter findes hos Nilens Jord. Blandt andet deres makeupbørster og -pensler der er udviklet med fokus på design, form og kvalitet, er særligt populære.

Blandt deres nyheder er nu også at finde en Micellar Cleansing Water, der ved hjælp af ekstrakter fra Spirulina, en blåalge, Micellar-partikler og agurke-ekstrakt renser huden for snavs og makeup, genopfrisker den og beroliger den. Naturligheden af produkterne er klart i højsædet hos Nilens Jord og kan varmt anbefales til den, der går op i naturligheden i hverdagsprodukter.

Når du browser mellem de mange makeup-produkter hos Nilens Jord, så læg også mærke til den originale og fine solskinspudder i den lille, ikoniske lerkrukke.
Pudderet er mineralbaseret og beriget med turmalin-mineral og kan både bruges i hele ansigtet som makeup-base og alene bare som blush.

Ellers findes alt fra concealere til øjenskygge-palletter, neglelakker og mineral foundations. Udvalget hos Nilens Jord er i dag kæmpe uden at der er gået på kompromis med kvaliteten. Hvis du er på udkig efter kvalitet til rimelige priser er Nilens Jord det oplagte sted at starte.