Lamper

Natlamper og vågelamper skaber tryghed i mørket

Har du børn der er en smule mørkerædde, kan en vågelampe være med til at skabe en god tryghed for dit barn, da en vågelampe til stikkontakten giver et varmt og blødt lys, som skaber tryghed uden at forstyrre søvnen.

Skab tryghed for dit barn og dig

En vågelampe skaber en super tryghed for børn, der ikke kan lide mørket, men den er også rigtig god til spædbørn. Den bidrager nemlig til spædbarnets tryghed med sit varme lys og kan have stor betydning for dit barns søvn. Det varmhvide lys udskiller i øvrigt melatonin, som hjælper dit barn med at blive søvnig og falde til ro.

Vågelampen hjælper i øvrigt dig som mor, når du skal op og amme. Det er meget bedre at vågne til et behageligt lys i stedet for en loftlampe, der irriterer øjnene med sit skarpe lys. Det er både godt for dig og dine børn.

Lavt strømforbrug og super funktionelt

En vågelampe har mange funktioner, som allerede er nævnt ovenfor. Den skaber tryghed og sikkerhed for dit barn, og den mindsker uheld, der kan ske i mørket. Du tænker måske, at det må kræve meget strøm at have lyset tændt så meget om natten, men det er ikke nødvendigvis tilfældet. Hos prolamps.dk kan du få batteridrevne vågelamper såvel som lamper til stikkontakten. De batteridrevne lamper holder cirka 1 år, hvor lampen er tændt i 30-50 timer. Prolamps.dk har også lamper til stikkontakten, som har et forbrug på helt ned til 0,2 watt. Du kan altså få en virkelig effektiv og billig løsning, når du leder efter en vågelampe.

En vågelampe kan sagtens se fin ud. Hos prolamps.dk går de nemlig ikke kun op i funktionalitet og kvalitet, de skaber også klassisk og tidsløs design, så din lampe altid vil passe ind.