Arbejde

Når dine medarbejdere skal forkæles

Ens medarbejdere fortjener at få et klap på skulderen for et godt stykke arbejde. Det kan man gøre ved at skabe et godt arbejdsmiljø, hvor ens medarbejdere og kollegaer føler sig motiveret og godt tilpas – og i specielle anledninger kan der også være brug for et større skulderklap.

Det specielle skulderklap kunne eksempelvis vise sig i form af en god firmagave. Med firmagaver kan du vise dine medarbejdere, at du værdsætter deres indsats og ønsker at motivere dem til at blive ved med at skabe vækst og glæde i jeres firma.

De anledningsvise firmagaver kunne eksempelvis være en julegave, noget sødt ved påsketid, eller måske en belønning til dine bedste sælgere.

Yderligere kan firmagaverne bruges til at styrke dine kunderelationer: her kan du glæde dem med en gave med firmaets logo på, en lækker kasse chokolade eller en flot Hoptimist fra Kay Bojesen.

På den måde reklamerer du også for jeres firma, når dine kunderelationer mødes med deres samarbejdspartnere. De ville kunne se, at jeres firma har overskuddet til at investere i jeres samarbejde. Samtidigt kan en kop eller lignende med jeres firmalogo være en indirekte promovering på tværs af forskellige firmaer.

Skab indirekte promovering hos dine samarbejdspartnere

Det kan være svært at vælge hvilken slags gave, der vil falde i god jord hos jeres respektive medarbejdere og samarbejdspartnere. Til det er der selvfølgelig en løsning. En af de specialløsninger, der kunne gavne jer, er at vælge muligheden, der hedder: valggaveshop.

Med en valggaveshop behøver du ikke bekymre dig om, hvorvidt Søren fra marketing helst kunne tænke sig en bog, eller om sælgeren, Lise mest stod og manglede et nyt knivsæt. Den beslutning kan de selv tage med valggaveshoppen.

Her kan dine medarbejdere selv vælge deres gaver ud fra et særligt udvalgt sortiment. Dette henvender sig til alle størrelse virksomheder – fra 5 mand og helt op til 500 mand. Der er altså ingen begrænsning med denne specialløsning.

Hvis jeres firma ønsker at gøre jeres firmagaver mere unikke, så har du muligheden for at indgravere din virksomheds logo, navn eller en personlig hilsen på selve gaven.

På den måde bliver jeres gaver mindeværdige. Uanset hvad grunden er, så kan firmagaver og repræsentationsgaver bruges til relationsopbygning både blandt dine medarbejdere og med veletableret eller potentiel nye kunder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *