Uncategorized

Moderne hygiejneforhold med Cleanmangement.dk

Cleanmanagement.dk er en webshop der har hovedsæde i Ringsted på Sjælland og præsenterer sig selv som det innovative alternativ. Virksomheden tog afsæt i en mediekampagne i 2007, hvor der blev sat fokus på danskernes bortskaffelse – eller mangel på samme – af ‘småt’ affald og cigaretskodder i det offentlige rum.

Udendørs askebægre blev Cleanmanagement.dk’s start, der siden har udvidet deres sortiment yderligere til at omfatte mange flere ting. Affaldsløsninger er én af virksomhedens største interesser, og det er også på dette område at der fortsat bliver udvidet.  
I dag er Cleanmanagement.dk også involveret i toiletløsninger til hoteller, restauranter og alle andre steder hvor der er brug for det – virksomhedens agenda er at gøre en forskel for miljøet når det kommer til papir- og strømforbrug når det kommer til de klassiske håndtørrere.
De er også forhandlere af serien Satino Black, der er verdens mest bæredygtige sortiment til toiletforhold. Cleanmanagement.dk tilbyder at deltage i alle aspekter af installationen af den moderne toiletserie.

Det er klart, at Cleanmanagement.dk med sådan et bredt felt også udbyder mange produkter. De har selv leverandører i blandt andet Canada, USA, Spanien, Korea, Storbritannien og Frankrig. 

Se under Produkter/shop på ovenstående link og få et godt overblik over sortimentet. Der er et bredt udvalg af både indendørs og udendørs skraldespande, askebægre og smarte hundepose-holdere, der tager kampen op mod hundeefterladenskaber i parker og på gader og stræder. 

I sanitetsafdelingen har Cleanmanagement.dk et meget bredt udvalg af alt udstyr til toiletter, heriblandt dispensere, sæbe, papir, dufte, blespande og pusleborde.  
Interesserede fra hotelbranchen kan også finde det nødvendige udstyr i form af hotelvogne, rulleborde, serveringsvogne og housekeeping-materialer fra kvalitetsbrandet Rubber Maid.
Udvalget af housekeeping-udstyr er både til små og store hoteller og kan imødekomme alle behov.

Service og produkter fra Cleanmanagement.dk er for alle små og store virksomheder der går op i hygiejne og gode affaldsløsninger i godt design, og teamet bag Cleanmangement.dk er altid klar til at videreudvikle gode idéer i samarbejde med deres kunder, og har stor erfaring med både større og mindre løsninger. 

For eksempel hjælper Cleanmanagement.dk både skoler, børnehaver og restauranter med at installere hygiejnesystemer, der også passer til de små.
Se det fine eksempel på en håndtørrer for børn, der både er sjov, men også tager alle de andre ting i betragtning – det være sig praktisk anvendelse, opsætning, service og vedligeholdelse… og selvfølgelig også støjniveau.

Privatkunder har også glæde af de hygiejniske toiletløsninger, heriblandt kan nævnes Drop fra PLH Arkitekter; en hygiejnespand til toilettet, der er stilfuld, diskret, hygiejnisk og meget let at rengøre. Den moderne toiletspand fås også i flere forskellige farver.

Cleanmanagement.dk’s sortiment rammer meget bredt og kan både benyttes af offentlige institutioner, private virksomheder og private hjem, store som små.
Hvis man ikke har kapital til at udskifte alt nuværende udstyr på én gang, kan man også benytte sig af leje/låne-service, hvor man kan leje smarte håndtørrere, enten som ‘Mini Inclusive’-pakke eller ‘All Inclusive’-pakke. 

Det innovative team hos Cleanmanagement.dk kan kontaktes direkte via email, telefonnummer eller kontaktformularen på deres hjemmeside og vender så hurtigt som muligt tilbage med svar på forespørgsler.