Børnetøj, børnesko og legetøj

Mikk-Line huer holder de små ører varme

Hvis du ønsker huer til dit barn, som er bløde og lækre og som har en fantastisk pasform, så er Mikk-Line mærket for dig. I Lille Pip’s sortiment af de smukke Mikk-Line huer finder du både almindelige huer og elefanthuer alt efter hvor tæt pakket ind dit barn har behov for at være over vinteren.

Hatte til alle størrelser

I vores sortiment af de populære Mikk-Line huer finder du huer i flere forskellige størrelser. Lige meget om du søger huer til et barn i vuggestue, børnehave eller barnet, der går i skole, så har vi størrelsen hos os. Der er med garanti også en hue, som vil falde i din og/eller dit barns smag. Vi har alt fra helt neutrale farver til mere spændende farver såsom lilla og gyldenbrun.

Sommerklar med Mikk-Line

Når de lange vintermåneder endelig er overstået, så kan det være en god idé med en hat, for at beskytte dit barn mod solens farlige stråler. Du kan derfor i vores sortiment finde de praktiske og funktionelle Sommercap hatte fra Mikk-Line, som udover at være en kasket også beskytter mod solen med et stykke stof i nakken. Der er derudover også mulighed for at binde hatten fast, så dit barn kan give den gas på legepladsen uden at miste hatten.

Huer i høj kvalitet

Når du investerer i huer eller hatte fra Mikk-Line er du garanteret et produkt i høj kvalitet. Alle deres huer eller hatte er lavet af kvalitetssikrede naturlige materialer såsom uld eller bomuld. Har du spørgsmål til vores produkter eller services hos Lille Pip, så er du altid velkommen til at kontakte vores team per telefon, chat eller mail. Vi står klar til at hjælpe dig.