Massagestol

Massagestol til privat eller erhverv

Massagestol til privat eller erhverv

Massagestole er for alvor blevet populære, både i de små, private hjem og i diverse virksomheder og institutioner. Dette skyldes, at moderne massagestole er lysår foran de ældre, klodsede skrumler, som kun havde et meget begrænset antal programmer og variations muligheder. En state of the art massagestol har op til flere progammer og styrke grader; den kan indstilles til at massere bestemte områder eller hele kroppen på én gang, den kan justeres til at passe til din individuelle højde og drøjde, og så er den tilmed en del mere komfortabel end sine forgængere.

Dertil kommer, at de nyere modeller – ud over at være en del mere avancerede end de tidligere – ligger i et prisleje, som er til at komme i nærheden af for almindelige mennesker. Så det er faktisk ikke usædvanligt at finde en lækker og raffineret massagestol i et privat hjem – det er wellness til hverdag!

Massagestole til virksomheder – ren velvære i arbejdstiden

De faldende priser har også gjort det muligt for arbejdsgivere at investere i medarbejdernes velvære og helse på kontoret. Med en massagestol kan medarbejderne selv bestemme, hvor hård eller blid massagen skal være, og på den måde få det optimale udbytte af den godgørende behandling. Kontorfolk lide ofte af problemer med ryggen som følge af de mange timer i foroverbøjet stilling over arbejdsstationen. En god massagestol kan erstatte en menneskelig massage, idet den kan løsne spændinger, infiltrationer og myoser, som forvolder smerte og ubehag. Dine medarbejdere vil elske dig for dit indkøb af en massagestol til kontoret, og produktiviteten vil næsten med garanti stige mærkbart.

Køb massagestole hos Iwao Massagestol, og få megen massagestol for pengene

Massagestole fra Iwao Massagestol er designet og fremstillet ud fra devisen, at alle skal kunne have råd til en god massagestol. Derfor er priserne på iwao-massagestol.dk aldeles rimelige, standarden taget i betragtning.