Bolig

Mangler dine vægge tapet?

Gør noget anderledes og skil dig ud fra mængden ved at fylde dine vægge med tapet. Det behøver ikke være hverken tidskrævende eller kompliceret at sætte et personligt præg på dit hjem, som gør, at det ikke minder om alle andres. I vor tids IKEA-invasion sker det mere end ofte, at de samme produkter går igen fra hjem til hjem. Hvis du – ligesom os – er træt af det og ikke kan se pointen i, at alle boliger skal ligne hinanden, så er du kommet til det rette sted. Tapeteksperten.dk giver dig en unik mulighed for at gøre dit hjem til noget særligt – til en éner. Vi tilbyder et af Danmarks mest smukke, inspirerende og alternative sortimenter af tapet, som er udvalgt med omhu af vores stilbevidste eksperter. Vi har tapet til alle rum og til alle formål, og du kan frit vælge imellem en bred variation af store og små mønstre og motiver i en vifte af betagende farver.

Stort udvalg af tapet til rimelige priser

Uanset størrelsen på din pengepung, kan du i vores webshop finde tapet, som passer til dit budget. Vores mange forskellige prisklasser og hyppige tilbud gør, at alle kan være med. Det er et bevidst valg, vi har taget, fordi vi synes, det er vigtigt, at alle har mulighed for at opleve den daglige glæde, tapet på væggene giver. Vi er ikke kun alsidige, hvad angår priser. Vores tapetudvalg spænder over alt fra vildt fototapet med junglemotiver til rolige, brede striber i dæmpede farver. Tapeterne er delt op i kategorier, og du kan blandt andet dekorere dine vægge med tapet fra kategorierne ”Old Orientals”, ”Grønt & Grønt”, ”Damask tapeter” og ”Metropol”.

Tapeteksperten.dk er din professionelle sparringspartner

Vi vil hellere end gerne hjælpe dig med at udvælge det helt rigtige tapet til det rum, du har i tankerne. Ofte anbefaler vi, at du tænker over, hvilket formål tapetet skal tjene. Skal det eksempelvis skabe ro, er tapet med små mønstre fordelagtigt, og skal det skabe sammenhæng i et større rum, anbefaler vi brede striber og større motiver. Vi har mange gode råd og meninger om, hvordan man indretter med tapet på optimal vs. Disse kan du blive indviet i, hvis du kontakter os på +45 70 20 76 77 eller mail mail@tapeteksperten.dk, hvor vi sidder klar til at vejlede dig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *