Skønhed

Le Mini Macaron kit – til den travle negleentusiast

Er du ofte på farten, og har du ikke flere timer til at lægge adskillige lag neglelak? Så er Le Mini Macaron kit neglelakken for dig! Her er basecoat, farve og topcoat nemlig samlet i én! På den måde skal du kun bruge 1/3 af tiden på at få skønne negle.

Le Mini Macaron er en gel neglelak, hvilket betyder at du skal bruge en LED-lampe for at hærde lakken efter du har lagt den. Le Mini Macaron har sin egen LED-lampe, men hvis du har én i forvejen, kan du blot bruge den.

Har du ikke en LED-lampe, kan du få den med i det populære Le Mini Macaron Starter Kit, hvor der også medfølger neglelak, remover pads, en neglefil og en cuticle pen. Med dette sæt er du altså godt på vej til de perfekte negle – lavet hjemme!

Nu kan du opnå salonkvalitet med hjemmeudstyr

Le Mini Macarons kit er usædvanligt nemme at bruge og giver et stærkt og holdbart resultat. Modsat andre typer af gel neglelak indeholder Le Mini Macarons kit ikke sticky layer, hvilket gør proceduren meget hurtigere og sikrere.

Når du har lagt din gelpolish, skal neglen under lampen i 30 sekunder, og så er du klar til at gribe hverdagen. Du kan altså lave perfekte og holdbare negle på en brøkdel af den tid, det ville tage med andre gel mærker.

Neglene har garanteret en holdbarhed på op til 10 dage, hvilket er noget bedre end standarden på 7 dage. Derfor sparer du ikke blot tid på den hurtige behandling, men også på ikke at skulle lægge ny lak hver eneste uge.

Med Le Mini Macaron får du både en hurtigt og holdbar finish. Den stærke lak er med til at styrke din negl – men pas på! De flotte farver er stærkt vanedannende!