Onkelp.dk

Lækkert tøj og inspiration på onkelp.dk

Lækkert tøj og inspiration på onkelp.dk

Med sin centrale beliggenhed i Klaregade, er Onkel P en af de mest besøgte tøjbutikker i Odense. Onkel P sætter en ære i uovertruffen kundeservice og et højt niveau af ekspertise inden for beklædning og tilbehør. Hos Onkel P er der fokus på skandinaviske brands, og den dermed følgende høje kvalitet i såvel materialer som designs. Onkel P har kunderne i fokus – og bor du Odense, kan butikken tilbyde levering samme dag, som du bestiller.

Få adgang til Onkel P’s store udvalg af tøj og tilbehør på onkelp.dk

Selv om du ikke er bosat i Odense eller nærmeste omegn, skal du ikke snydes for Onkel P’s store udvalg af lækkert tøj samt høje niveau af kundeservice. I OnkelP’s online shop på onkelp.dk finder du hele det store og velassorterede udvalg af kvalitets beklædning fra velrenommerede og etablerede brands så som Ackite, AudaceofCopenhagen, DemocratiqueSocks, DenimisDead, EllenPedersen, FilippaK, Forét-ForetStudios, KamillaRasmussen, KnowledgeCotton, KygoLife&Sound, LeCoqSportif, Legends, Levis, Nike, Saddler, Suit, Venti, Vito og WonHundred.

Når du handler tøj og tilbehør hos onkelp.dk, får du – foruden dag til dag levering over hele Danmark – en ganske lav pris på levering – 29,- kr. – og ellers fri fragt, når du køber for over 399,- kr. Ønsker du, at dine varer bliver pakket pænt ind som gave, ordner Onkel P dette gratis, uanset købets størrelse. Der ud over er der prismatch på samtlige produkter, du finder på onkelp.dk. Dette er din garanti for, at du ikke finder tilsvarende varer til en lavere pris andre steder, uden at Onkel P matcher prisen ved køb.

Du kan læse meget mere om fordelene ved at handle i Onkel Ps webshop samt finde inspiration til beklædning og accessories på onkelp.dk. Her finder du, foruden webshoppen, spændende rejseblogs og andre artikler, som kan tjene til inspiration for dit næste indkøb til garderoben.