Kysthuset.com

Kysthuset.com – velassorteret mode i dansk webshop

Kysthuset.com - velassorteret mode i dansk webshop

Er du ked af at være begrænset til butikker i dit nærområde, når du skal handle nyt, smart modetøj? Ville du gerne handle mere online, men finder du det uoverskueligt (og måske en smule skræmmende) at bevæge dig ind på de store, internationale webshops? Så skulle du prøve Kysthuset.com – den online filial af den jyske modebutik Kysthuset.

Modetøj i høj kvalitet – find det online hos Kysthuset.com

Med sin naturskønne beliggenhed på den jyske østkyst, har Kysthuset gennem mange år betjent tilfredse kunder med god smag og sans for stil og mode. Kysthusets popularitet beror især på det velassorterede udvalg, som butikken kan præstere. Tøj, sko og accessories hos Kysthuset er særligt udvalg på baggrund af høj kvalitet i materialer såvel som design og produktion – og dertil en vis rimelighed og proportionalitet imellem pris og kvalitet. Hos Kysthuset får du altid den bedste kvalitet til den helt rigtige pris. Og du kan der ud over være helt sikker på den bedste og mest professionelle behandling fra det service mindede personale. Den gode nyhed for alle, som ikke er bosat i det sydøstlige Jylland, er, at det er muligt at få del i såvel det lækre og varierede sortiment som i den særdeles gode service.

Når du handler online i webshoppen på Kysthuset.com handler du direkte med den velrenommerede butik. Du kan være sikker på at få en vidende, kompetent og dansktalende service medarbejder i røret, når du kontakter butikken, og der ydes personlig rådgivning og vejledning, uanset hvor i landet du befinder dig. Du vil have adgang til at se alle tilgængelige modeller og størrelser – og lægge billet ind på reservation, hvis din ønskede størrelse eller farve ikke er tilgængelig i øjeblikket. Når du køber tøj i den online shop på Kysthuset.com, får du gratis levering ved køb for over 399,- kr.