Uddannelse

Kunne du tænke dig et aktivt arbejde?

Hvis du også har det bedst, når du passer på din krop og holder dig i en god form, hvis du holder af at være aktiv og elsker en god udfordring, når du træner, så skulle du måske overveje en fitness uddannelse. Med en af uddannelserne fra Træner Akademiet, får du de bedste forsætninger for et aktivt og givende job.

Find den fitness uddannelse, der passer til dig

  • Personlig træner: Med en uddannelse som personlig træner kan du komme til at arbejde som personlig træner på deltid såvel som på fuldtid. Uddannelsen indeholder en sammensætning af forskellige moduler, hvor du får indsigt i alt fra kommunikations og kundeservice til anatomi, programlægning og træningsformer. Du kan dermed både fungere som fitnessinstruktør for hold og for enkeltpersoner, derudover vil du være ansigtet udadtil i et fitnesscenter.
  • Nutrition coach – kostvejleder: Denne uddannelse bliver udbudt gennem Træner Akademiet On air, dermed kan du selv vælge hvordan du vil tage uddannelsen – om du vil møde op til fysisk undervisning eller følge undervinsingen online fra din stue. Det er ikke bare en særdeles fleksibel uddannelse, men også Danmarks mest dybdegående kostvejlederuddannelse. Den er delt i to niveauer, så du både får det tekniske og teoretiske såvel som den praktiske del med.
  • Personlig træner på Club La Santa:

Her kan du lære din krop bedre at kende, udforske din hobby eller blive EREPS-certificeret personlig træner. Denne uddannelse finder altså sted under skønne omgivelser og en varm sol, det er som en aktiv ferie med et stort udbytte. Uddannelsen er delt i to, således at den ene del skal foretages i Danmark og den resterende på Club La Santa.

På hjemmesiden kan du desuden læse mere om nogle af de personlige trænere, der er uddannet herfra allerede og lære mere om dine muligheder efter endt uddannelse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *