Kaffebrygger

Kom igang med at brygge bedre kaffe

Kom igang med at brygge bedre kaffe

Kaffemaskine, stempelkande, espressomaskine og mokkakande – det kan være lidt af en jungle at finde rundt i, men kort sagt så handler det hele om kaffebrygning. Kaffebrygning dækker nemlig over alle former for brygning, hvor der herunder findes forskellige typer maskiner. Men hvilken skal man vælge? 

Find rundt i junglen af kaffebryggere

Uanset om man er ny i kaffe verdenen eller har lidt erfaring, så kan det være svært til tider at gennemskue hvilken type kaffebrygning, der matcher ens behov bedst. Hos Kaffeagenterne.dk finder du et stort udvalg af forskellige maskiner inden for kaffebrygning, og det er derfor det oplagte sted at gå på opdagelse. 

Først og fremmest byder deres udvalg på stempelkander, som uden tvivl er en af de nemmeste og hurtigste måder at lave god kaffe på. Det eneste du skal gøre er at tilføje kaffe, varmt vand, presse og så er kaffen klar. En stempelkande er derfor perfekt til dig, der ikke gider at vente længe på din kaffe, men stadig gerne vil nyde den gode smag og kvalitet. Deres udvalg byder dog også på en helt klassisk kaffemaskine, hvis du foretrækker en god kop filterkaffe. 

Hvis du i stedet ønsker en intens og fyldig kaffe, så er mokkakanden et godt bud. Det er en gammel og traditionel måde at brygge en stærk mokka på, og så kan du vælge enten at drikke den rent eller bruge i en latte eller cappucino. Hvis du derimod har mere mod på at prøve nogle nyere metoder, så finder du også det i udvalget. Du finder blandt andet den nye Aeropress brygger, som er blevet meget populær blandt kaffeentusiaster, da den brygger en lækker og cremet kaffe uden bitterstoffer. Du finder naturligvis også de flotte espressomaskiner i udvalget, hvis du har lyst til at udfolde dig endnu mere. Afslutningsvis byder udvalget også på Chemex og vakuumbryggere, hvor du kan følge med i selve brygningen og ende ud med skøn og frisklavet kaffe.