handicaprejser med kørestol

Kom godt afsted på ferie med Sustravel

Hos Sustravel værner vi om at alle har ret til at komme på fantastiske ferier. Derfor kan du igennem os booke skræddersyede rejser både indenfor og udenfor landets grænser til handicappede. Vi sammensætter din ferie til perfektion, så du kan få en tryg og behagelig rejse.

Mærk solen

Vintrene kan være lange i Danmark og det kan virke som om at regnvejret og de grå dage aldrig giver slip. Derfor kan det gøre vidundere for humøret at tage på rejser sydpå. Hvis sand mellem tæerne og lækkert vand er som sød musik i dine ører, så tilbyder vi blandt andet rejser til fantastiske destinationer i smukke Grækenland, hvor du kan tage på øhop og til Italiens smukke bakker, hvor du kan nyde den lækreste vin under sydens sol. Hvis du vil længere væk endnu, så tilbyder vi også skræddersyede rejser til Boniare i Caribien, hvor du i sandhed kan opleve krystalblåt hav og hyggelig ø-kultur.

Kom ud og boltr dig i sneen

Hvis du derimod ønsker en ferie til mere kolde temperaturer, så er det bestemt også muligt at booke en sådan rejse igennem os. Du kan nemt booke en lækker skiferie igennem os, som er skræddersyet til handicappede, så du er sikker på at have en tryg ferie i de sneklædte landskaber.

Professionelt team

Når du bestiller en rejse igennem Sustravel er du sikker på at booke en rejse med et firma, der er dybt professionelle og kompetente. Vi har masser af erfaring med at skabe de mest fantastiske og mindeværdige rejser for handicappede, så du kan trygt booke en rejse igennem os. Kontakt os allerede i dag og hør mere om dine muligheder for at komme ud på ferie.