Likør

Køb kvalitetetlikører til dine cocktails på nettet

Skal du lave en cocktail, vil en af de vigtigste ingredienser ofte være en likør. Det er en sød form for alkohol, der har smag af for eksempel frugt eller bær. Det gør den enormt lækker og velegnet til at komme i cocktails.

Du kan dog ikke kun bruge likør til cocktails, men også drikke den ren. Hvis du godt kan lide at sidde og nippe til en sød form for alkohol, er en likør derfor den helt rette form for spiritus for dig.  

Der findes et væld af forskellige likører, og derfor kan du selvfølgelig også få dem i en lang række forskellige former for kvaliteter. Vil du lave en god og lækker cocktail, hvor det virkelig er muligt at smage den frugt, der er blevet brugt til likøren, skal du selvfølgelig vælge en i en god kvalitet. 

Et af de steder, hvor du kan finde likør i en god kvalitet, er på webshoppen bagsvaerd.dk. De forhandler en række forkskellige former for spiritus og har derfor selvfølgelig også en masse former for likør. Det er med til at gøre, at du vil have nemt ved at finde den type, som du skal bruge. 

En af de mest brugte former for likør er Triple Sec, der smager af appelsin. Den bliver blandt andet brugt i Cosmopolitan og Margarita, der er nogle meget kendte cocktails. Har du smagt dem i byen, og vil du gerne gøre bartenderne kunsten efter derhjemme, skal du derfor blandt andet have fat i en flaske Triple Sec. Nogle af de mest kendte er Grand Marnier og Cointreau. 

En anden meget kendt og brugt for likør er Creme de Mure. Det er en likør, der er lavet på brombær. Den bliver blandet brugt til drinks som Bramble og Rum Runner. Den lækre brombærsmag er rigtig lækker sammen med smagen af alkohol. Det er derfor ikke underligt, at også denne form for likør er meget populær. Et af de mest kendte mærker, der laver Creme de Mure, er Giffard. 

De laver også et væld af andre former for likører. Ønsker du en anden form for frugtsmag til din drink, kan du derfor næsten være sikker på, at du også kan finde den. For eksempel kan du finde likør med smag af banan, kirsebær, fersken og kakao for bare at nævne nogle få af de mange i deres udvalg. Lige meget om du mangler en bestemt form for likør, eller du bare gerne selv vil i gang med at være kreativ, kan du finde en likør, der passer til.