Musik

Køb Højskolesangbogen på tilbud på noder.dk

På noder.dk kan du lige nu købe den nye udgave af Højskolesangbogen på tilbud til kun 199 kroner per styk. Ved køb af hundrede højskolesangbøger sparer du yderligere 9%, hvorved stykprisen kommer helt ned på 183 kroner. Den nye udgave af Højskolesangbogen er den 18. udgave, og som sædvanlig indeholder den melodilinje med becifringer. I becifringerne har man som noget nyt benyttet betegnelsen B i stedet for H, og noterne til de sange, der er medtaget fra den 17. udgave, er blevet redigeret, så de passer ind i det nye format.

Højskolesangbogens lange historie

Første gang, Højskolesangbogen udkom, var i 1894. I de 125 år, der er gået siden da, er den blevet fornyet 17 gange. Den 18. udgave af Højskolesangbogen erstatter udgaven fra 1989, som er den udgave, der har flest år på bagen. Med sine mange oplag har Højskolesangbogen fra 1989 opnået den største folkelige udbredelse af højskolesangen nogensinde og for alvor manifesteret sig som en grundsten i mange danskeres viden om den danske sangarv.

Særligt om den 18. udgave af Højskolesangbogen

Den nyeste udgave af Højskolesangbogen fører højskolesangen ind i det 21. århundrede ved at udskifte 166 sange fra den 17. udgave med nye sange, som i højere grad matcher nutidens toner og musikalske præferencer. Alle, der holder af den danske sangskat, kan derfor glæde sig over udgivelsen af den 18. version af Højskolesangbogen, som understreger, at den danske sang fortsat lever i bedste velgående og sætter nye skud hver dag.

Inddelingen af sangene i den nye udgave af Højskolesangbogen har også været oppe til genovervejelse, og derfor kan du nu finde salmer under ”Tro” lige såvel som eksempelvis ”Årstider”. Som sædvanlig indeholder Højskolesangbogen også få sange på engelsk og tysk – og i denne udgave desuden også fem danske sange, som er oversat til engelsk. De fremmedsprogede sange og salmer findes side om side med de danske med undtagelse af de nordiske nationalsange og sange, der har en meget klar forbindelse til et andet lands geografi eller kultur.

Noder.dk er parat til at vejlede dig

Køb din nye Højskolesangbog allerede i dag på noder.dk, så du er sikker på at få den til den bedste pris. Virksomheden og nodebutikken Aarhus Musik står bag noder.dk og sidder klar til at besvare dine spørgsmål på telefon +45 86 13 66 55 eller e-mail info@noder.dk. På noder.dk kan du købe alle dine noder ét sted, og du har også mulighed for at lade dig inspirere i Aarhus Musiks fysiske butik, som ligger i Esbjerg.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *