Juletræer, granguirlander og pyntegrønt

Juletræsfødder i høj kvalitet

Når julen står for døren og familien er samlet, så er der altid høje forventninger til tiden sammen. Man vil gerne hygge sig, og have det godt sammen. Alt skal gerne fungere uden for meget slinger i valsen. Et af de steder hvor man hurtigt kan blive uvenner, det er når der skal sættes juletræ op i stuen. Hvert eneste år er juletræsfoden kilde til frustration og problemer. Det er svært at få juletræet til at stå lige, og der skal ikke meget til for at det vælter. Med vores juletræsfødder i høj kvalitet, er I sikret den bedst mulige løsning – så behøver I ikke at bruge tid på det i den søde juletid.

Find den juletræsfod som passer til jer

Forskellige træer kræver forskellige løsninger til juletræsfoden. Nogle familier vil gerne have meget store juletræer, mens andre kun har plads til et mindre træ. I vores store udvalg af juletræsfødder, kan du finde præcis de juletræsfødder, som du har brug for til dine juletræer. Vi sælger juletræsfødder til både private og firmaer, og du kan vælge at købe mange juletræsfødder ad gangen, og spare penge.

Forskellige størrelser

Vores juletræsfødder er af den højeste kvalitet og lavet af fyrretræ. Hos os kan du få juletræsfødder i mange forskellige størrelser, og vi har juletræsfødder der passer til juletræer i op til fire meters højde. Vores flotte juletræsfødder kan fås i størrelserne 35cm, 55cm, 65cm og 95cm – så kan du helt sikkert finde den juletræsfod som kan passe til dit træ.

Kontakt os for mere information

Skulle du have nogle spørgsmål til vores juletræsfødder eller nogle af vores andre produkter, så er du altid velkommen til at kontakte os, så vi kan hjælpe dig. Vores dygtige medarbejdere står altid klar til at hjælpe dig med at finde præcis de juletræsfødder som du har brug for.