Lenovo server og storage eksperter

Invester i en Lenovo server til dit datacenter

Hvis du ønsker en skræddersyet model af en server til dit datacenter, som giver dig stabilitet, professionalisme og optimal ydeevne, så er Lenovo mærket for dig. Hos Arrow forhandler vi de anerkendte og populære Lenovo Thinksystem servere, og med en sådan server kan du på tryg vis drive din virksomhed på kyndig maner.

Kom af med udfordringer med Lenovo

Der er nu intet værre end langsomme systemer, der kun øger utrygheden, når man benytter dem. Med en Lenovo Thinksystem server i dit datacenter, kan du få performance og sikkerhed indenfor døren. Lenovo Thinksystem serveren har slået langt de fleste performance rekorder og er eminent indenfor kontrol og overvågning af servere. Den har derudover flere forskellige opsætningsteknikker, der kan skræddersyes efter, de krav som du har til din server. Du kan få dem i flere forskellige størrelser helt fra 1cpu sokkel op til 8 sokler. Der er med andre ord bestemt en Lenovo server, der falder i dit datacenters smag.

Anerkendt mærke

Lenovo er et internationalt anerkendt mærke, med 33 fabrikker, 15 udviklingscentre og 71 kontorer overalt i verden. De er en af de allerstørste leverandører til High Performance Computing installationer. Lenovo skaber produkter, der er gennemtestet af verdens førende ingeniører. Dette er blandt andre grundene til at Arrow forhandler Lenovo servere. Lenovo servere er nemme at opdatere ligegyldigt hvilket system, du bruger, hvilket gør, at de fremtidssikrer dig, og at du kan få glæde af dem i lang tid fremover i dit datacenter.

Få den bedste vejledning

Hos Arrow har vi mere end 30 års erfaring indenfor IT-branchen og er en af Danmarks førende IT distributører. Du kan derfor trygt kontakte os og vide, at du får professionel og kyndig vejledning. Kontakt os allerede i dag og hør mere om dine muligheder for at få den bedste server til dit datacenter.