Hus & Have

Intet tag uden undertag

Hvis du står og skal i gang med en større tagrenovering eller opbygning af tag, er det en god idé at benytte dig af et undertag. Ja, faktisk ville et helt konkret bud på en type af undertag være DAFA’s RooFoil 150 Undertag, hvis du spørger Profil Tech. Og det ville ikke være helt dumt at spørge dem med deres 30 års erfaring indenfor byggebranchen.

Og når det specifikt drejer sig om undertage, har de derfor også viden om dette. DAFA’s RooFoil 150 er valgt som undertag hos virksomheden, da den er utroligt nemt at montere og rulle ud grundet dens lave vægt. Herudover har den en høj rivestyrke, som altid er at foretrække ved montering. Og hvad end du står overfor en ventilerende eller ikke-ventilerende tagkonstruktion, kan du benytte dig af DAFA’s RooFoil 150 som selvbærende banevare, da den i begge tilfælde hjælper til med at mindske eventuelle fugtskader i dit tags trækonstruktion.

Profil Tech har showroom i Hadsund, hvor du altid er velkommen til at lægge vejen forbi for at se på deres udvalg af byggematerialer. Her bliver du altid budt på en kop kaffe eller kakao og ikke mindst god og erfaren rådgivning i, hvad du bør vælge til dit byggeri. Udover materialer til tag- og vægprojekter har de også et bredt udvalg af materialer til inddækninger, hegn, tømmer og tagrender.

Ønsker du først at ringe og høre nærmere om dit køb af undertag, kan du kontakte teamet hos Profiltech alle 365 om året på deres telefonnummer 98 57 57 00 eller via chatten på deres hjemmeside. På den anden side af røret og chatten sidder erhvervsfolk med over 30 års erfaring, så det er bare om at tage kontakt til dem for den bedste rådgivning på området.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *