Hay sofaborde

Indret flot og minimalistisk med et Hay sofabord

Indret flot og minimalistisk med et Hay sofabord

Hvis den minimalistisk stil er lige dig, er det en god ide for dig, at du overvejer et Hay sofabord. Det er nogle enkle borde, der vil passe rigtig godt ind i den minimalistiske stil. Det er med til at gøre, at du får et meget rent og simpelt udtryk i dit hjem. Det skaber nogle rum, der er meget rare for dig at opholde dig i. 

Hay er kendt for at lave flotte og enkle møbler, der passer godt til det moderne menneske. Blandt deres sofaborde er Bella særligt kendt. Det er designet specielt til det store hotel Bella Sky i Ørestaden i København. Hvis du gerne vil indrette dit hjem med hotelstemning, er det derfor det oplagte møbel at vælge. 

Der findes mange steder, hvor du kan købe Hay sofaborde. Et af de steder, hvor de har et virkelig stort udvalg, er på trendcorner.dk. Der kan du finde en række lækre møbler og accessories til dit hjem, hvilket kan være en stor hjælp, når du gerne vil skabe den helt rigtige stil i rummet. 

Du kan bruge et Hay sofabord på rigtig mange forskellige måder. Du kan for eksempel bruge det som det primære bord, der står foran sofaen. Det er smart, hvis du har en mindre sofa. Du kan dog også bruge flere borde sammen for at få en større samlet bordflade. 

Hvis du leder efter et mindre bord at have ved siden af en stol eller sofaen, er det også oplagt, at du vælger et Hay sofabord. De små borde er gode, når du vil lægge en bog fra dig eller stille en kop kaffe. Du kan få et decideret bakkebord fra Hay, hvor der er en bakke, der fungerer som bord og et håndtag til at bære på bordet. Det gør, at du for eksempel både kan bruge bordet inde i stuen og ude på altanen.