Privatleasing og erhvervsleasing

Hurtig leasing af bil i Viborg

Ønsker du at undersøge mulighederne for leasing af bil i Viborg eller omkringliggende byer? Så er du heldigvis et skridt tættere på at gøre din hverdag lidt sjovere. En af de største fordele ved at vælge at lease en bil frem for at bruge flere hundrede tusinde på et bilkøb er, at man slipper for uforudsete vedligeholdelsesregninger. Samtidig har man altid mulighed for at bytte bilen ud, når behovet for forandring melder sig. For hvem har ikke ønsket at køre i en ny bil efter et par år i den samme model? På mange måde er leasing et bekymringsfrit valg. Læs nogle af fordelene herunder:

  1. Lad din drømmebil blive en del af din hverdag

Har du altid har haft en drøm om at få lov til at køre i de nyeste bilmodeller? Eller har du måske ventet længe på at cruise rundt i den favoritbil, der i alt for lang tid har virket helt uopnåelig? Leasing løser alt dette ved at tilbyde dig en favorabel månedlig pris og fleksibilitet. Du slipper både for at skulle investere mange penge i bilen og løbe ind i uforudsete regninger. What’s not to like?

  1. Lavere registreringsafgift

En ofte overset fordel ved at lease en bil er en lavere registreringsafgift. Du betaler kun mellem 0,5 og 2 % af registreringsafgiften de første tre måneder, du leaser bilen. Ved traditionelt bilkøb skal man betale den fulde registreringsafgift på 100 %, så her er der altså også penge at spare.

  1. Se alle udgifter på forhånd

Leasing giver også anledning til at få et bedre overblik over privatøkonomien. Her har man nemlig fra start mulighed for at se alle udgifter, så man nemt kan passe leasingen ind i privatøkonomien uden at få uventede overraskelser. Det faste månedlige beløb gør, at du ikke pludselig står og skal finde penge frem til vedligehold- og reparationsudgifter.