Hus & Have

HP træpiller giver effektiv varme

Det er vinter, og det betyder at det er koldt. Indtil videre har vi ikke set noget til den helt hårde isvinter. Den kan imidlertid sagtens nå at indtræffe. Så fryser alt fuldstændig til, og vi får sne og lange istapper. Ude i naturen er det ret fortryllende og nærmest eventyragtigt. Man skal dog ikke lade sig narre. Den strenge kulde er ikke noget at spøge med.

Selvom det ikke ligefrem ser ud til, at det er den type vinter vi får i år, er det dog stadig koldt udenfor. Går man ud, skal man have jakke og halstørklæde på. Særligt om natten falder temperaturen.

Selvom nogle synes at vinteren er hyggelig, skal man altid huske på, at kulden kan være farlig. Når kroppen bliver nedkølet, kan man blive syg og svag. I værste tilfælde kan man dø af det. Det er selvfølgelig ikke et problem at opholde sig i kulden i korte perioder, men det er vigtigt, at man kan komme ind i varmen, hvis man begynder at fryse.

Huse skal varmes op

I gamle dage, var det en kamp at få varmet huse op. Det kunne ikke sådan lige lade sig gøre. Derfor gik folk hele tiden rundt og småfrøs. Heldigvis er det ikke sådan længere. Med oliefyret og fjernvarmen har vi fået mulighed for at have en behagelig gennemsnitstemperatur inden døre. Det betyder, at man i de fleste danske hjem, kan gå rundt i t-shit selvom det er vinter. Hvis bare man altså er indenfor. Det er en luksus, som de fleste ofte glemmer.Problemet er, at oliefyret ikke er særlig hensynsfuldt over for miljøet. Det sviner rent ud sagt. Det bidrager til den globale opvarmning. Derfor står vi med et ret stort problem. Vi vil jo stadig gerne have dejlig varme i vores huse.

Bæredygtig opvarmning

Heldigvis findes der en løsning. Du skal bare anskaffe dig et pillefyr. Det bliver fodret med biobrændsel, som er meget mere miljøvenlig end både kul og olie. Den udledte CO2 fra biobrændsel bliver nemlig hurtigt optaget i naturen igen, af nye planter. Derfor kan man roligt nyde den dejlige varme, uden at tænke på den globale opvarmning.

Du skal selvfølgelig have noget godt brændsel til dit pillefyr. Derfor kommer her en anbefaling. Køb HP træpiller til dit pillefyr. Det er det bedste mærke og prisen er fornuftig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *