Badehætte

Hold håret sundt og tørt med en smart badehætte

Hold håret sundt og tørt med en smart badehætte

I de fleste svømmehaller er det i disse dage et krav, at man er iført badehætte, når man svømmer i bassinet. Og det giver da også en verden af mening. For det første kan uvasket hår indeholde et væld af bakterier, som forurener det fælles svømmevand. For det andet er det temmelig ulækkert at få lange hår mellemfingrene, når man tager et svømmetag. Og for det tredje slider udsættelse for klorvand på håret, også selv om det kun sker på ugentlig basis.

Sporty og smarte badehætter

For det fjerde kan man, hvis man er lidt konkurrenceminded og godt kan lide at svømme hurtigt, forbedre sin tid, hvis man reducerer vandmodstanden. Og dette kan man gøre med en badehætte. Se blot de professionelle konkurrencesvømmere, som altid er iført en smart badehætte til at holde håret på plads!

Skån håret med en badehætte til langt hår

Du kan således både svømme hurtigere og skåne dit hår imod udtørring fra klorvandet, hvis du ifører dig en badehætte, førend du hopper i bassinet. Men det kan godt være svært at få plads til det taljelange, kraftige hår i en stram latex hætte. Derfor findes der et udvalg af badehætter, specielt designet til at holde det lange hår tørt, uden at det slider på håret, og uden at det føles alt for stramt.

Fancy badehætter til den modebevidste

Hvis du ikke just svømmer på eliteplan, men blot vil skåne dit hår under motionssvømning eller på ferien ved poolen, kan du vælge en hatte- eller turban lignende badehætte. Badehætter i turbanfacon fås i flere forskellige farver, med eller uden pynt (for eksempel blomster eller simili sten). Disse badehætter holder håret tørt, men strammer overhovedet ikke om hovedet, og efterlader ingen mærker i panden. Perfekt, hvis du skal chille i pool baren efter din dukkert! Du finder et stort udvalg af billige badehætter på badehaette.dk