Hygiejne

Her kan du bruge en mobil håndvask

I disse særlige tider, hvor en vis epidemi er med til kraftigt at definere vores dagligdag, ændrer vi i den måde vi er og agerer på. Vi tager lidt længere afstand og følger myndighedernes anvisninger, fordi det er det, vi skal. Du kan som virksomhedsejer være med til at sætte tonen i gademiljøet med gode retningslinjer og det helt rigtige udstyr, som gør, at dine kunder problemfrit kan færdes hos dig.

Vi giver dig her gode råd til, hvordan du kan bruge en mobil håndvask – en såkaldt rengøringsstation.

Til butikkerne i gågaden

Når sommeren rammer, kan selv ikke en virus holde os indenfor. Vi kommer mere ud i gadebilledet og shopper mere i det gode vejr. Hvis du sælger tøj eller andre B2C-produkter, er det vigtigt, at du kan tilbyde de besøgende ordentlige forhold. Brug derfor en mobil håndvask, som oven er komplet betjeningsfri med de kontaktløse apparaturer.

Til events udenfor

En mobil håndvask lever op til navnet. Den behøves ikke blive installeret og have direkte forbindelse til vandrør, men du kan derimod sætte den op, hvor du har lyst til. Det giver rigtig gode muligheder, hvis du vil holde events eller bare fører forretning i det blå.

Til kontoret

Hvis du som arbejdsplads gerne vil give dine medarbejdere de bedste betingelser og vise, at du går op i deres ve og vel, er der ikke noget, der står i vejen for at benytte en mobil håndvask. Du kan bruge den, hvor du vil, men vi anbefaler, at man sætter den i lobbyen, så også gæster og potentielle kunder kan benytte den.