Brugtvognsforhandler

Hent din nye brugte bil i Tyskland

Biler er generelt billigere i Tyskland end i Danmark. Derfor er det nærliggende at købe bil i Tyskland i stedet for. Men du sparer ikke meget på nye biler når først registreringsafgiften er betalt.

Den største besparelse ligger i brugte importbiler. Og jo dyrere bilen er, jo flere penge er der at spare. En bil skal være mere end seks måneder gammel og have kørt over 6.000 kilometer for at kunne klassificeres som brugt.

Der mange omkostninger ved at importere

Ok, du har fundet en bil at købe. Men før du betaler er der nogle ting du skal tænke over. Der er mange små udgifter du måske ikke regner med.

Når du køber bil er det en god idé at se den før du køber. Derfor ligger der omkostninger i at køre til Tyskland for at bese bilen. Du bør også danne dig et indtryk af om sælger er til at stole på.

Transport til Danmark

Det letteste er at få bilen transporteret til Danmark på en lastvogn. Men det er billigere at hente den selv. Til gengæld er det meget mere besværligt.

Du må nemlig ikke køre med danske prøveplader i Tyskland. Derfor skal du have tyske prøveplader på det tyske motorkontor. Pladerne skal afleveres samme sted.

Når du får bilen til Danmark

I Danmark skal bilen registreres og du skal melde kørsel på tyske prøveplader. Derefter skal bilen vurderes for at beregne en registreringsafgift. Det kræver at bilen kommer til syn for at blive godkendt til kørsel på danske veje.

Hele processen kan tage pænt lang tid. Der er heldigvis en endnu nemmere måde. Du kan købe den tyske brugte bil hos en forhandler i Danmark. Så slipper du for alt bureaukratiet. Du kan nemt købe tyske importbiler hos Lars Hein.