Kunstige planter

Grønt og allergifrit miljø med kunstige planter

Grønt og allergifrit miljø med kunstige planter

Der er få ting, som lyser op i et gråt og trist kontorlandskab, som grønne og frodige planter. Grøn er, som bekendt, håbets farve, og langt de fleste mennesker får løftet humøret adskillige grader, når de er i nærheden af blomstrende planter eller farverige blomsterflor. En undtagelse er de efterhånden mange allergikere, som får det meget dårligt, når foråret bryder frem, og de mange pollen svirrer i luften. Og netop på grund af mennesker med allergi, er det ikke tilrådeligt at fylde kontoret med naturlige planter og blomster, som kan fremkalde ubehag og anfald.

Giv kontoret en grøn profil med kunstige planter

Hvis du alligevel ønsker at forskønne de kedelige kontor omgivelser med grønt, kan du med fordel vælge kunstige planter. Ud over det, at du skåner eventuelle allergikere i medarbejder staben, undgår du også det besvær, som er forbundet med levende planter. Kunstige planter skal for eksempel ikke vandes eller gødes – og du behøver ikke at være i besiddelse af grønne fingre eller en særlig flair for have arbejde. Dine kunstige planter vil stå lige så smukt efter weekenden, som da du forlod dem, og du behøver ikke at spekulere på pasning af planter i industriferien. Du slipper for visne blade, som ligger og flyder, samt insekter og edderkopper, som kunne finde på at flytte ind i levende planter.

Køb kunstige planter online

Hos Brøndsholm finder du et stort og varieret udvalg af flotte kunstige planter, fra bregne, efeu og buksbom til perlehyacint, vandrende jøde, brudeslør, pelargonie, jordbær, sukkulent, orkidé, figenkaktus, agave, lavendel, kuglekaktus, stuebirk, stedmoder blomst, åkande, monstera, aloe vera, philodendron, lykkekastanje, pilea (pengeplante), voksurt, vinblad, guldranke, bajonetplante, saguaro kaktus, fingerkaktus og julestjerne. Samtidig finder du diverse ophæng, potter og potteskjulere til dine kunstige planter samt forskellige kreative opsætninger, for eksempel på mosbold eller i guirlande. Se hele udvalget på brondsholm.dk