Fototapet

Gør hjemmet til noget særligt

Gør hjemmet til noget særligt

Jeg er meget minimalistisk i min indretningsstil derhjemme og mit hjem består stort set kun af neutrale og ensfarvede møbler med naturligt hvide vægge. Grunden til, at jeg er minimalistisk i min stil er ikke, at jeg ikke kan lide farver og anderledes ting. Tværtimod. Men jeg er bange for at købe et farvet møbel eller male væggene i sprudlende farver, da det er en stor ændring, og hvad nu, hvis det ikke blev flot? Derfor er det nemmere for mig at gå med det simple og ensfarvede, og så kan jeg altid købe pynteting som skiller sig lidt mere ud. Det er lidt mere sikkert. Men for nylig tog jeg en beslutning om at ændre en af mine vægge. Det var en stor beslutning, så det tog noget tids overvejelse. Jeg havde set et billede af det smukkeste soveværelse, hvor hele bagvæggen var en sandstrand. Alt andet i rummet var simpelt og ensfarvet, men fotovæggen gjorde noget helt unikt og særligt ved rummet. Jeg har altid holdt meget af vand samt sommer og sol, så derfor tænkte jeg, at jeg også ville have en strand i mit soveværelse. Jeg fandt hjemmesiden Tapethuset.dk, som har et kæmpe udvalg af forskellig fototapet. Her fandt jeg det perfekte motiv af en strand, og jeg har nu fået det op på min væg i soveværelset. Jeg har aldrig før været så afslappet når jeg befandt mig i mit soveværelse, og det føles helt fantastisk hver dag at stå op til en smuk strand. Jeg vil anbefale alle, som har noget, de elsker, at overveje at få det op på væggen. Hos Tapethuset.dk kan man få alt lige fra skove, storbyer og natur til figurer, mønstrer og billeder. Det vil helt sikkert gøre hjemmet mere personligt og helt igennem unikt. At få fototapet er den bedste beslutning jeg nogensinde har truffet i mit hjem.