Bordflag

Giv et personligt fødselsdagsflag

Giv et personligt fødselsdagsflag

Har du svært ved at finde den helt perfekte dåbs- eller fødselsdagsgave til den lille ny i familien? Så er det måske en idé at tage et kig på det populære bordflag fra Memozz, hvor du kan få indgraveret navn og fødselsdato. Et helt personligt fødselsdagsflag og ikke mindst et minde for livet.

Ingen fest uden flag

Der er ikke meget ved en fødselsdagsfest uden flag. Om morgenen sættes det på bordet, så alle i familien kan fejre fødselaren – måske endda med dejlig morgenmad på sengen? Senere kommer der givetvis gæster, og her er bordflaget endnu engang uundværligt. Flaget er ikke bare en meningsløs detalje. Det er en tradition, der vidner om historie og følelser og som indbyder til fællesskab.

Hvorfor et personligt bordflag?

Du kan selvfølgelig sagtens købe et helt almindeligt bordflag, men det er der ikke meget personlighed over – og måske fungerer det i så tilfælde ikke så godt som gave.

Et personligt bordflag er derimod en populær og værdsat gaveidé – særligt i forbindelse med fødsel, dåb og navngivning. Et fint symbol og en gave, der kan følge ejeren på resten af livets smukke vej.

Memozz tilbyder følgende:

– et unikt bordflag der er produceret i Danmark. Flotte detaljer, håndpoleret bund og håndsyet flag.

– en personlig indgravering, fx navn og fødselsdato.

Bordflaget produceres på eget værksted, og hvis du har særlige ønsker, så er virksomheden åben for at lave dit bordflag præcis, som du gerne vil have det.

Også til konfirmation

Fik du ikke givet dit barn, barnebarn eller oldebarn et flag ved fødslen, så er det også en populær gaveidé til konfirmationer. Her kan du udvide tekstpladen underneden, så du får indgraveret både navn, fødselsdag, dåbsdag, konfirmationsdag, kirkens navn og ikke mindst en personlig hilsen.

Til bryllupsdagen eller studenterfesten

I virkeligheden er der ikke mange særlige lejligheder, hvor bordflaget ikke vil blive værdsat.

Det kan for eksempel gives til brudeparret på deres bryllupsdag. Her kan du indgravere en personlig hilsen, navne og dato samt eventuelt et billede af parret, hvis du ønsker at gøre det endnu mere personligt.

Du kan også bruge det til studenterfesten, hvor du får indgraveret en studenterhue sammen med navnet på den heldige student, dato og selvfølgelig gymnasiets navn.

Andre mindeværdige gaver

Vil du give en anden gave, der også er personlig og mindeværdig, så tag et kig forbi memozz.dk, der står bag en række personlige produkter, der alle er tilpasset en særlig anledning – og som ikke mindst kan følge ejeren resten af livet.