Tøj til store kvinder

Flot modetøj til store kvinder Hos Jytte

Flot modetøj til store kvinder Hos Jytte

Det er sjovt og spændende at shoppe lækkert modetøj – hvis man vel at mærke kan passe det. Mange butikker fører udelukkende de flotte modeller i en meget lille størrelses range, og piger med kurver og former må ofte kigge langt efter de gode mærker, og se sig henvist til vente tøj eller uformelige t-shirts og tunikaer.

Det er synd. For der findes faktisk rigtig meget modetøj designet til store piger. Når butikkerne ikke vil tage det hjem, er det ofte et spørgsmål om udud og efterspørgsel, og hvor meget tøj der er plads til i butikken.

Dette problem har vi ikke Hos Jytte! I vores online shop på hosjytte.dk kan du finde et særdeles velassorteret udvalg af kollektioner i store størrelser. Glem alt om no name brands og telt agtige kjoler – Hos Jytte forhandler udelukkende modetøj af højeste kvalitet, fra de bedste designere og med superb pasform.

Hos Jytte fører kvalitetstøj i store størrelser fra mærker som Adia, Cassiopeia, CISO, DNY, Festival, Frandsen, Gozzip, Handberg, Hos Jytte, Mirou Swimwear, Nais, Normann, One More, Plaisir, Que, Q´neel, Sandgaard, Studio, Veto, Zhenzi, Zizzi og Zoey. Du vil med garanti kunne finde flot modetøj, der passer til dine kurver og former i webshoppen hosjytte.dk. Vores størrelser spænder fra 36 til 60 – uden at gå på kompromis med tøjets kvalitet, pasform, eller æstetiske udtryk.

Se for eksempel de flotte jeans fra Adia, Zhenzi, eller Cassiopeia, specielt tilpasset de runde former om mave, lår og bagdel. Disse jeans, som er special tilpasset den runde krop, har en utroligt flot pasform – ingen hængemåse eller bukse-deller her!

Er du mere til kjoler, findes der et flot udvalg af tunikaer, spencers og kjoler, i alle tænkelige faconer (løse eller tætsiddende, med eller uden stretch), materialer, farver og mønstre.

Se vort store udvalg af tøj til store kvinder på hosjytte.dk