Koimad.dk

Fiskefoder, vandbehandling og fiskepleje til havedammen

Fiskefoder, vandbehandling og fiskepleje til havedammen
Hvilke produkter finde du hos Koimad.dk? Koimad.dk er en virksomhed, der sælger landets største udvalg, hvad angår både fiskefoder, vandbehandling og fiskepleje til havedammen. Produkterne er altid af høj kvalitet og til gode priser. Fordelene ved at shoppe hos Koimad.dk er, at du her finder produkter af høj kvalitet og altid til faste, lave priser. Det brede udvalg sikrer dig i øvrigt altid en god løsning på netop dit behov.

Fiskefoder

Et af de produkter, som www.koimad.dk tilbyder, er fiskefoder. Der sælges fiskefoder til forskellige typer af fisk – herunder Koi karper, guldfisk og stør samt øvrige fisk. Det er forskelligt, hvilken slags foder de forskellige fisk har behov for – og dette afhænger ligedes af årstid. Hos Koimad.dk finder du stor ekspertise, hvad angår fiskefoder, og med det store udvalg er du sikret at finde præcis det foder, som dine fisk skal have for at trives godt. Der er ligeledes udarbejdet en stor guide til fodring, som kan hjælpe dig på vej i dine indkøb. Du finder alt fra basisfoder til forskellige foderprodukter, der har specifikke formål – blandt andet vækst og immunforsvar. Det er vigtigt, at fodret har den rigtige sammensætning, et korrekt indhold af proteiner, fedt og vitaminer og så skal det være sammensat på en måde, der er letfordøjelig for fisken. Koimad.dk står altid til rådighed med vejledning omkring fiskefoder.

Forbedring af vandkvaliteten i havebassinet

Koimad.dk sælger ligeledes et stort udvalg af produkter, der er målrettet at forbedre vandkvaliteten i havebassinet. Det er vigtigt, at havebassinet har den rigtige balance, for at havedamsfiskene kan trives godt. Grønt og uklart vand er ikke sjovt i en havedam. Med Koimad.dk’s produkter sikrer du dig klart vand og optimal sundhed hos dine fisk. Du finder ligeledes en del produkter mod trådalger, som kan være en stor plage i havedammen i forbindelse med varmt vejr. Trådalger kan effektivt bekæmpes med Zinkoxid 99 produktet.