Sundhed

Firma-frugt.dk gør din hverdag grøn og sund – på den nemme måde!

Har du lyst til at gøre noget godt for dig selv, din arbejdsplads og miljøet? Det kan du gøre med ét slag hos Firma-frugt.dk! Firma-frugt.dk leverer frugtkurve og frugtkasser til virksomheder og erhverv i hele Danmark. Du slipper for det praktiske bøvl med indkøb og fragt – og får til gengæld frisk og lækker frugt lige til døren!

Alle har hørt den: Seks stykker frugt og grønt om dagen. Det lyder nemt og lækkert, men er i praksis ret bøvlet. Det er de færreste af os der har mulighed for at rende rundt med en frugtkurv i tasken, og hvis man endelig prøver, ender det ofte i stødte, melede æbler og brune og bløde bananer.

En langt nemmere og lækrere løsning er at overlade fragten og udvælgelsen af frugt til de professionelle. Med en leveringsordning fra Firma-frugt.dk skal du kun tænke på hvor meget og hvilken type frugt, din arbejdsplads har brug for.

Det er selvfølgelig forskelligt hvad folk kan lide. Når du har overblik over dine kollegers favoritter, kan du sørge for, at der for eksempel bliver bestilt ekstra ananas og færre bananer – så mindsker du også spildet!

Glæd dine medarbejdere med frisk og lækker frugt

I gamle dage var det god skik at give sin lærer et godt æble, hvis man ville fedte lidt. Meget har ændret sig siden, men det er de færreste der ikke sætter pris på et godt og saftigt æble. Når du sørger for frisk frugt på arbejdspladsen, øger det ofte trivslen og den gode atmosfære.

Sammensæt din kurv af præcis det antal og de typer frugt, du skal bruge, eller vælg en blandet kurv. Ønsker du levering 1, 2, eller 5 gange om ugen? Alt kan lade sig gøre! Tag et kig på de mange muligheder og bestil din første kurv i dag!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *