Vikarservice.nu

Find din nye medarbejder hos vikarservice.nu

Find din nye medarbejder hos vikarservice.nu

Inden for visse brancher benyttes midlertidig arbejdskraft i høj grad. Det drejer sig især om brancher, hvis opgaver er meget sæson eller periode betonede, eller hvor mængden af arbejde er bestemt af størrelsen på de indgåede kontrakter. Ejeren af en juletræsplantage vil eksempelvis opleve et øget behov for arbejdskraft i løbet af november og december, og inden for landbruget er det især høstarbejdet, som trækker de største veksler på medarbejdernes kræfter, og gør det nødvendigt at hyre ekstra hænder ind.

Også entreprenører kan have glæde af vikarer, som kan tage fat i perioder, hvor kontraktens omfang overstiger mængden af mandetimer til rådighed. Og da det sjældent kan betale sig at fast ansætte medarbejdere til disse midlertidige stillinger, vælger mange virksomheder inden for disse brancher at alliere sig med et godt vikarbureau.

Hvordan kan et vikarbureau hjælp mig som arbejdsgiver?

Der er mange fordele ved at anvende et vikarbureau, hvis man ikke ønsker at fastansætte medarbejdere. For det første slipper du for den lange og slidsomme proces, der er forbundet med ansættelse – lige fra indrykning af stillings annoncer over sortering af indkomne ansøgninger til afholdelse af job samtaler og det endelige udskillelsesløb. Når et vikarbureau præsenterer dig for en kandidat, er vedkommende allerede screenet og matchet op imod din virksomhed. På den måde er du sikker på at modtage en vikar, som kan varetage opgaverne, og som matcher dine ønsker både hvad angår fagligt niveau, erfaring og ambitioner.

Hvordan kan et vikarbureau hjælpe mig som arbejdssøgende?

Som ledig kan du bruge dit vikarbureau til at hjælpe dig med at skaffe de ansættelser, som kan bidrage til udvikling og vedligehold af dine kompetencer. Dit vikarbureau sørger for, at din ansættelse lever op til samtlige overenskomstmæssige regulativer, så du får lige så gode arbejdsforhold som dine fast ansatte kolleger.

Læs mere på vikarservice.nu