Brugt B&O

Find brugt B&O til stærke markedspriser

At nye produkter virker bedst, er efterhånden lidt af en skrøne. Det er mærker som B&O og Philiips gode eksempler på. Når du investerer i brugt B&O har du eksempelvis rig mulighed at få masser af kvalitet og lang levetid for pengene. Særligt karakteristisk for B&O produkter er et kvalitetsbevidst materialevalg, der skaber grobund for en lang levetid. Du vil måske endda opleve, at et B&O produkt fra 70’erne holder bedre end et fra en af nutidens elektronikmærker.

Klassiske B&O produkter

Mange associerer dansk design med klassiske møbler fra Arne Jacobsen eller Hans J. Wegner. Men selvom B&O tilbyder elektronikbaserede produkter, har det tidløse og gennemførte design på mange måder formået at skrive sig ind i dansk designhistorie. Uanset om det gælder mærkets ikoniske anlæg, højtalere, radioer, tv eller pladespillere går det samme karakteristiske designudtryk igen. Netop derfor er brugt B&O også blevet en del af mange samlerkollektioner, ligesom den uovertrufne kvalitet gør det til det førende på markedet indenfor brugte elektronikprodukter. Er du på udkig efter B&O produkter med masser af karakter og historie, kan det derfor være en god idé at se på autoriserede forhandlere, der tilbyder brugte B&O produkter i høj kvalitet. Her kan du nemt få mest muligt ud af dine penge – frem for at skulle investere mange flere tusinde kroner på et helt nyt produkt.

Få installeret dit B&O produkt

Uanset om du vælger at købe et brugt eller nyt B&O produkt, har du hos en af mærkets autoriserede forhandlere mulighed for at tilvælge og få hjælp til installation og montering. På den måde er du garanteret den bedste mulige lydoplevelse. Er det et tv, du er på udkig efter, står samme monteringsmulighed til rådighed. Hos en forhandler som Bremdal Radio er det udelukkende certificerede B&O-installatører, du vil få hjælp fra.