Låsecylinder

Find billig låsecylinder online

Find billig låsecylinder online

Er du netop flyttet ind i en ny bolig, bør du kraftigt overveje at få skiftet låsecylinder i såvel hoveddør som kælderdør, køkkendør, bryggersdør, altandør og alle andre døre, som kan være forsynet med låse. Selv om du har fået overdraget nøgler fra den tidligere beboer, har du reelt ingen garanti for, at der ikke skulle være kopier i omløb. Det er nemlig ikke sikkert, at den tidligere beboer har husket at informere dig om, at nøgler har været bortkomne, eller måske endda stjålet. Og så risikerer du, at ubudne gæster skaffer sig adgang til dit nye hjem ved hjælp af nøgler. Dette kan betyde, at du er meget ringe stillet rent forsikringsmæssigt. Hvis der ikke har været tegn på indbrud, vil du have vanskeligt ved at opnå erstatning, da der i så fald er tale om uforsigtighed fra din side. Det svarer til at glemme at låse sin dør.

Hvilken type låsecylinder skal jeg vælge?

I tilfælde af, at din lås er virkelig gammel, bør du overveje at skifte hele låsen på din dør. Men i mange tilfælde, hvor låsen er fin nok, kan du nøjes med at erstatte den eksisterende låsecylinder. Låsecylinderen er selve kernen i låsen – der, hvor nøglen stikkes ind. En moderne låsecylinder er typisk forsynet med op til tolv koder, hvor låsecylindere af ældre dato havde langt færre. Jo flere koder, en låsecylinder har, des sikrere er den over for dirke og andre værktøjer, en tyveknægt kunne finde på at bruge for at tiltvinge sig adgang til dit hjem.

Find låsecylinder af høj kvalitet online

Hvis du er i markedet efter en ny låsecylinder eller flere, bør du tjekke Ruko Serie 1200, som bygger på D12 teknologi. Tallet 12 står for antallet af koder på nøglen. En nøgle fra Ruko Serie 1200 er forsynet med 12 skæringer, hvilket er dobbelt så mange som de tidligere serier. Find Ruko Serie 1200 billig hos laaserabatten.dk