Eastpak

Favorable priser på Eastpak rygsække til studielivet, jobbet eller friluftslivet

Favorable priser på Eastpak rygsække til studielivet, jobbet eller friluftslivet

En Eastpak rygsæk er perfekt til alle typer af udendørsaktiviteter som f.eks. vandreture, campingture og weekendture, og den er også super anvendelig som kontortaske eller skoletaske, hvor du kan medbringe både computer og skolebøger. Eastpak rygsække er fremstillet af solide og slidstærke materialer og fås i mange designs med flotte print.

Fra militærtasker til studie- og fritidstasker

Firmaet Eastern Canvas startede i 1952 med at fremstille tasker til det amerikanske militær, og deraf opstod de kvalitetstasker og rygsække, som i dag er samlet under navnet Eastpak. Rygsække og tasker blev siden utroligt populære blandt studerende, netop fordi funktionaliteten, kvaliteten og det cool design passer til studielivet, og så er det praktisk, at kan Eastpak taskerne kan holde til tunge skolebøger og den bærbare. I 1984 blev Eastpak de første nogensinde til at give livslang produktgaranti, men det blev dog senere ændret til 30 år af lovmæssige årsager. Det ændrer dog ikke ved, at Eastpak fremstiller fantastiske, holdbare og cool tasker, som mange studerende, skoleelever og friluftsfolk sætter stor pris på.

Den perfekte rygsæk til studielivet eller jobbet

Leder du efter en Eastpak taske eller Eastpak rygsæk, så finder du et stort udvalg hos den danske netbutik Hugo-P.dk til favorable priser. I sortimentet finder du f.eks. en Out of Office 2.0 rygsæk i sort, som er en super funktionel to-rums rygsæk med en lomme til laptoppen. Rygsækken kan nemt åbnes og lukkes med lynlås. Derudover har rygsækken en praktisk frontlomme, hvor du sikkert kan opbevare alle dine småting.

Eastpak rygsæk er perfekt til vandreturen

Eastpak rygsækken egner sig rigtig godt til vandreture, campingture eller weekendture, hvor du skal medbringe noget oppakning. Rygsækken er meget funktionel med masser af plads til vandflasker, mad, regntøj, og hvad du nu eller får brug på i forbindelse med dit friluftsliv. Eastpak rygsækken kan takket være sine solide materialer bære en del bagage, og takket være den solide polstring, er det nemt for dig at bære rygsækken, uden at den virker generende mod skulder eller ryg.