Prispistoler

Få struktur på hverdagen med etiketter til din printer

Søger du efter etiketter til din printer, er dette et godt sted at starte. De ideelleetiketter til printer finder du nemlig lige her, hvad end det er til arbejdsbrug eller privat brug.

Vær klar på holdbarheden af dine frysevarer

Er I en storfamilie eller et kollektiv, hvor I har en stor fryser og fryser mange ting ned, som I senere kan tage op, når hverdagen kører? Så kan det nogen gange være svært at holde rede på holdbarheden af alle disse varer, fordi I måske har pakket dem i fryseposer, hvor sidste udløbsdato ikke fremgår. Derfor kan fryseklare etiketter til printeren være lige det der gør, at I kan holde rede på disse ting. Print blot etiketterne ud og skriv på dem, hvornår holdbarheden udløber.

Få etiketter til printer i mange former

I kan få etiketter til printer i mange former, herunder ovalformede, ottekantede og firkantede. Dermed kan I selv vælge, hvilke former, der passer til jeres behov. Disse etiketter kan bruges til mange forskellige formål, for eksempel kan de holde styr på sagsmapper på arbejdet, hvor I har brug for at strukturere disse mapper og hurtigt kunne finde frem til den rette. Det kan også være, at I har ringbind, der har brug for en etikette udenpå ryggen, så I hurtigt kan tage den rigtige mappe frem, når I samtidig taler i telefon eller har kundebesøg. Til fritidsbrug kan de bruges til at ordne jeres fotoalbums, hvor I sætter etiketterne udenpå jeres fotoalbums og skriver, hvilket år og hvor henne, jeres fotos er taget. Det giver et helt andet overblik for hele familien. Familien kan også organisere værktøjet, kasserne med legetøj eller maden i køleskabet. Mulighederne er uendelige.