Ligusterhæk

Få privatliv og noget grønt at kigge på med en smuk ligusterhæk

Få privatliv og noget grønt at kigge på med en smuk ligusterhæk

Ønsker du en hæk, der kan give dig noget privatliv i haven, og som samtidig er grøn en stor del af året, er det en god ide for dig, at du vælger en ligusterhæk. Ligusteren er nemlig i modsætning til mange andre former for planter, der bliver brugt til hække, grøn en stor del af året. Du slipper dermed for den sølle brune hæk, hvor det er nemt for naboer og andre forbipasserende at se ind i din have. 

Når du gerne vil have en ligusterhæk, er det nemmeste for dig, at du planter store, planter, der har fået lov at vokse et andet sted i en del år. Det gør, at du kommer til at få et kæmpe forspring i forhold til at få en høj, flot hæk. Hvis du starter med en lillebitte hæk, vil der komme til at gå alt for lang tid, inden den kommer op i en højde, så den kan give noget ly og læ i haven, både for vind og vejr og for nysgerrige blikke. 

Et af de bedste steder i Danmark til at købe ligusterplanter, der kan blive til en stor hæk, er på webshoppen primafaerdighaek.dk. De har et flere forskellige former for hækplanter, og som du kan vælge imellem, og en af deres mest foretrukne er ligusteren. Det er ikke mindst typen Liga, der er langt mere robust end andre former for ligusterhække. 

Udover, at Liga er en flot stedsegrøn liguster, er den også meget robust over for vejr og vind. Den giver dermed et godt ly i haven. Derudover har hækken en meget tæt grenstruktur og har nemt ved at få fat i jorden. Det gør, at du allerede første år du har hækken, vil komme til at mærke en tydelig forskel i forhold til, hvor åben din have kommer til føles.