Rammer efter mål

Få lavet rammer efter mål

Få lavet rammer efter mål

Et billede er et unikum, om du så har fået købt et specialdesignet maleri eller tegning på auktion eller direkte af en kunstner, eller du har fået en flot tegning af dit barn, du vil nok gerne gemme det for eftertiden eller hænge det op – eller måske har du ligefrem selv været kreativ og skabt et maleri fra bunden.

Uanset baggrunden for dit stykke kunst i hånden, som du ønsker at bevare, så skal det da i den rette ramme, og når billedet er unikt, så skal rammen da også være det. For hvis der kun ét maleri af sin art, så skal der da også kun være én ramme, der passer til den.

Måske står du ikke i ovenstående situation, men har nogle tegninger i et enkelt eller flere eksemplarer, som der eksisterer mange kopier af, men som du ikke kan finde den rette ramme til, der er forproduceret.

Men årsagen er lige meget, for du skal bare vælge rammer efter mål, så skal du nok få dit udvalgte billede op at hænge til prægtig skue.

Det heldige er, at du på den måde stort set selv kan skræddersy, hvordan din specifikke ramme skal se ud. Skal den være retro-orienteret, minimalistisk i sit udseende, eller går du efter at have en ramme, der stråler af pangfarver i kontrast til resten af billedet eller som supplement til dit maleri?

Du kan jo ende med at opleve, at rammen bliver en lige så vigtigt del af maleriet, som maleriet i sig selv, så du ender med at indtænke rammen som helhed af maleriet fra starten, når du nu er klar over, at man kan få speciallavet billedrammer efter ens ønskede mål.

Og de rammer er faktisk meget specifikke, for man kan ofte få dem lavet helt til mindste decimal, så der findes næppe det billedeformat, som der ikke kan skabes en ramme efter.