Norva24.dk

Få hjælp til dine opgaver af Nordens største leverandør af kloak- og industriserviceydelser

Få hjælp til dine opgaver af Nordens største leverandør af kloak- og industriserviceydelser
Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

Er kloakken eller toilettet stoppet? Eller er vejbrøndene fyldte? Uanset hvad, så er Norva24 klar til at hjælpe. Norva24 har en bred vifte af forskellige tjenester, herunder tankrensning, højtryksrensning, dræning, punktreparation af rør, tørstofsugning, TV-inspektion samt forstoppelse. De kommer altså bredt omkring, og der er stor sandsynlighed for, at de kan hjælpe lige netop dig.

Norva24 henvender sig til både store og små kundetyper

Den brede vifte af tjenester hos Norva24 henvender sig både til industri- og virksomhedsmarkedet, private samt offentlige myndigheder. De servicerer dagligt et væld af forskellige kundetyper, både store og små, og er derfor blevet Nordens største selskab inden for branchen med kloak- og industriserviceydelser. Deres dygtige medarbejdere gør alt for at levere et stykke arbejde i top kvalitet, som altid lever op til forventningerne, så du som kunde får en god oplevelse hele vejen igennem. 

En ekspert ved din side 

Med Norva24 vil du altid have en ekspert ved din side, der vil stræbe efter at tilpasse servicen til dine behov og ønsker, så du får en tilfredsstillende service. De har mere end 500 medarbejdere her i Norden, og hver dag kan du altid forvente mindst 100 biler på gaden i Danmark, hvilket betyder, at du kan få løst dine opgaver samme dag, de sker, da Norva24 altid vil være tæt på. 24 timer i døgnet er de klar til at hjælpe! 

Klik ind på deres hjemmeside Norva24.dk og læs meget mere om, hvad Norva24 kan tilbyde. Her kan du læse meget mere om de forskellige services, og hvad de indeholder, men også om selve virksomheden og deres historie, der ligger bag. Uanset opgaven så vil Norva24 have den rigtige løsning og tage udfordringen op med et smil på læben – og det er både hvis du enten er privat husejer, en offentlig institution, en privat virksomhed eller noget helt fjerde.