Sundhed

Få friske og lækre frugtkasser leveret til kontoret!

Frugtkasser er en nem måde at øge motivation og trivsel på arbejdspladsen. Med gratis frugt til dine medarbejdere signalerer du, at du vil dem det bedste. Frugt er nyttigt af flere grunde: Det er en sund snack, der medvirker til fysisk velvære. Det er farverigt, og man bliver glad af at se på det. Og det er lækkert!

Mange af os kender den lille sult, der kommer snigende om eftermiddagen. Man har for længst spist frokost, og der er stadig lang tid til fyraften. Løsningen bliver ofte usunde, men nemme ting, såsom kaffe, kage eller slik. Med fri frugt på kontoret bidrager du til en sundere hverdag for dine medarbejdere.

Det anbefales, at man spiser seks stykker frugt og grønt om dagen, men det er de færreste der når det. Det skyldes blandt andet, at det er besværligt at have frugt med sig overalt. Men hvis frugten allerede står på kontoret, er chancen for at dine medarbejdere når deres frugtsukkerkvote meget højere!

Frugtkasser – en nem og sund løsning på den lille sult

Du tænker måske, at en frugtordning er noget besværligt noget. Men det kunne ikke være lettere! Du får kassen leveret ikke til døren, men til kontoret, og eventuelle brugte kasser afhentes ved samme lejlighed. Kasserne vaskes og genbruges selvfølgelig for miljøets skyld.

Der er frit valg på alle hylder, når det gælder indholdet. Du kan altså selv vælge hvilke frugter og hvor mange, der leveres til din arbejdsplads. På den måde kan du undgå spild af både penge og mad, hvis det mod forventning viser sig at ingen på din arbejdsplads spiser bananer!

Derudover kan du også tilkøbe lækre snacks såsom nødder og skåret frugt. Bestil din første kasse allerede i dag!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *