Hot fusion

Få et langt, flot og stærkt hår med Hot fusion extensions

Få et langt, flot og stærkt hår med Hot fusion extensions

Hvem vil ikke gerne have smukke, lange og misundelsesværdige lokker? Det gør de fleste, men det er desværre ikke alle, der har mulighed for at få drømme håret – det kan være på grund af generne eller blot ren og skær utålmodighed. Når man først har sat sig for at skulle have de lange lokker, så må det også gerne gå stærk, og det findes der heldigvis en løsning på. Med Hot fusion extensions får du et langt og flot hår på ingen tid, der er stærkt og holdbart samt let bevægelig, hvilket ikke altid gør sig gældende for andre typer extensions. 

Sådan påføre du dine Hot fusion extensions

Hvis du tænker, at det er besværligt at arbejde med extensions, så kan du godt tro om igen – det er nemlig nemt og ligetil at påføre Hot fusion extensions. Totterne er forsynet med keratin, så når du skal påsætte totterne, skal du bruge en varmetang, der varmer keratinen op og dernæst rulles om dine egne hårtotter. Når du skal have dine extensions af igen, så skal du bruge en remover og en flad tang, der kan knuse keratinen, så du nemt kan tage dem af igen. 

Metoden passer til de fleste hårtyper, men de egner sig især godt til dig med tyndt hår, da totterne fylder minimalt og er nemme at skjule.

 

Køb dine Hot fusion extensions hos Hotinhair.dk

Hvis du har fået mod på at kaste dig ud i Hot fusion extensions, så skal du klikke ind på Hotindhair.dk, hvor du finder et stort udvalg af disse extensions. Du kan vælge imellem et bredt sortiment af farver, så der er rig mulighed for, at der findes den farve, du søger. Der er 25 totter i hvert bundt, så du kan også sagtens blande de forskellige farver, hvis du har lyst til at skabe et mere personligt look.