Windows 10 Pro

Er Windows 10 noget for gamere?

Er Windows 10 noget for gamere?

Vi ved alle, at gamere og computerspilsentusiater kræver lidt mere af både hardware og software. Men hvad er så dommen over Windows 10 Pro? Vi har samlet et par af hovedpunkterne herunder.

Windows 10 er nu standarden til grafikdriverudvikling

Der er gået betydeligt tid siden Windows 10 blev lanceret først, og det er i denne tid, at Microsoft ikke kun har ændret Windows 10 til den bedst mulige version af sig selv, men Windows 10 er også blevet standard Windows Operating System for stort set alt.

Det omfatter grafikdriverudvikling. Alle store grafikkortproducenter udvikler nu deres grafikdrivere til og på Windows 10-operativsystemet, hvilket betyder, at grafikdrivere ikke er skræddersyet til hovedstykkets målinger af Windows 10 og senere optimeret og justeret for ældre versioner af Windows.

At have de bedste grafikdrivere er enormt vigtigt for enhver gamer. Derfor er Windows 10 nu standarden for grafikdriverudvikling. Her er de nyeste og bedste grafikdrivere de hurtigste, hvilket er en anden vigtig årsag til, at Windows 10 er god til spil.

Windows 10 tilbyder bedre ydeevne og framerater

Windows 10 tilbyder bedre spilydelse og spilframerater i forhold til dets forgængere, selvom det er marginalt.

Forskellen i spilydelse mellem Windows 7 og Windows 10 er dog signifikant, idet forskellen er helt mærkbar for spillere. Forskellen i spilydelse mellem Windows 8 / 8.1 og Windows 10 er imidlertid forholdsvis mindre, men du er sikker på det. Windows 10 slår Windows 8 / 8.1 i stort set hver præstationsprøve derude, selvom det kun er med en lille margin.

Windows 10 håndterer windowsed spil ganske godt

Selvom det ikke er en kvalitet, som enhver pc-spiller vil være ved at dåne over, er det forhold, at Windows 10 håndterer vinduesspil bedre end nogen anden iteration, stadig noget, der gør Windows 10 godt til spil.

Windows 10 støtter hurtigere end Windows 7

En stor del af alle pc-gamere derude har spildt deres tid ved at bruge Windows 7, efter at have set Microsofts håndtering af Windows 8 / 8.1-fiaskoen. Disse spillere skal nu opgradere til Windows 10, og en væsentlig årsag til det er, at Windows 10 er meget hurtigere end Windows 7 og endda lidt hurtigere end Windows 8 og 8.1.

Og hele verden ved, hvordan spillere ikke ønsker sig mere end at starte deres computere op og få spillet i gang med det samme.

Så konklusionen herfra er klar: Windows overhaler alle tidligere versioner. Selvom forskellen fra 8 og 8.1 er marginal, vil erfarne gamere kunne mærke en forskel – ikke mindst hvis I stadig er på Windows 7. Så har du ikke allerede skiftet over til Windows 10, er det bare med at komme ud over stepperne.