Dansetøj

Er du vil med dans?

Er du vil med dans?

Når man skal danse er det vigtigt, at iføre sig det helt rigtige dansetøj. Det skal passe til den dansestil, du har valgt at kaste dig ud i. Dans er en populær sportsgren og tøjet skal sidde på en sådan måde, at sportsudøveren kan bevæge sig og stadig se godt ud på et dansegulv.

Der skal to til en tango

Hvis du er til tango, skal du sørge for, at du kan tage meget store trin uden hindring. Afhængig af tangotypen kan mænd enten bære et jakkesæt og slips eller iføre sig almindelig pæne bukser og en skjorte. Hos Happydancefeet.dk har de Intermezzo standard buks til herrer, der passer perfekt til en tango.

Tag en swing-om

Hvis du er rockabilly-typen og ikke bange for en god swingdans, eller en jitterbug er dansesko til swing/rock’n’roll fra Bleyer en superflot sko. Et par kondisko kan også gøre det, og du kan få de helt rigtige til swing stilen hos Happydancefeet.dk. Stilen, i både sko og dansetøj, skal dog helst sidde lige i skabet til denne type dans, da det rock’n’roll er en livsstil for nogle, hvor konceptet ’dress to impress’ er altafgørende.

Al begyndelse er svær

Hvis du er nybegynder til standarddans, skal du lægge ud med at bruge dansetøj, der ikke begrænser bevægelsen og samtidig ser præsentabelt ud. De store fine kjoler, komme først senere. Til at begynde med, skal du blot sørge for, at komme til lektionen i en passende påklædning, så det eneste du skal koncentrere dig om, er ikke at træde din partner over tæerne.

Alt der glimrer er ikke guld

…men næsten. Hos Happydancefeet.dk har de ikke kun dansetøj til alle typer dans, de har også makeup til danserne eller dem der kigger på. Hvis man kan lide glitter er Happydancefeet.dk et besøg værd, de har et stort udvalg af Yofi fantastisk løs glimmer makeup i mange forskellige farver.